Jestem w trakcie badań ale po drodze wylądowałam w szpitalu z ciężkim zapaleniem dróg moczowych.Mam założony cewnik DJ. Pet mam zrobiony ale nie znam wyniku, przede mną jeszcze rezonans głowy i szyi a 24.10 zespół nowotworów głowy i szyi. Wtedy pewnie zapadną decyzje stosownie do zaawansowania raka. Dam znać jak będzie już zaplanowane leczenie. Liczę, że jeszcze się uda. Mam wrażenie, że żyję w jakimś okrutnym serialu "oszukać przeznaczenie"
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2018-10-11, 20:22 ] Musi się udać, trzymaj się dzielnie Aniu a my bedziemy zaciskać mocno kciuki.
Cześć, 17.01.2019 mam mieć operację usunięcia zajętych węzłów chłonnych przez raka języka. Potem planowana jest radioterapia.
Jest jeszcze jeden problem. Miałam PET-a i świeci dużo węzłów. Z końcem grudnia ma być konsultacja hematologiczna pod kątem nawrotu chłoniaka.
Jeżeli to znowu wróciło to mam kumulację.
Pozdrawiam
Nawrót ziarnicy po 6 latach? Nie, no chyba nie. Nie jest to choróbsko, które czeka w ukryciu, a od nowa wyhodować to dziadostwo, wątpię.
Trzymam kciuki, solarka dopali resztę tego dziadostwa.
Czy wycinanie zajętych węzłów chłonnych jest konieczne? Mnie nie wycinali. Potraktowali węzły, tak jak i język radioterapią. Skutecznie. Trzymaj się ciepło i dzielnie. Ufam, że w końcu raz na zawsze przegonisz to dziadostwo, które tak się do ciebie przyczepiło. Dużo serdeczności.
zoi
Dawno mnie tutaj nie było, Ania Konopka Twoja sytuacja jest podobna do mojej ja po trzydziestu trzech latach walki z ZZ, w którym miałem 3 wznowy ostatnia 8 lat temu po udanej walce z tym paskudztwem złapałem raka płaskonabłonkowego trójkąta zatrzonowcowego bazaloidnego jestem w trakcie badań obrazowych przed konsylium lekarskim mam nadzieję, że znajdą na to paskudztwo sposób, mam pytanie, czy mogłabyś się podzielić ze mną o doświadczeniach z leczenia języka to podobne choroby a może spotkałaś kogoś z taką przypadłością jak moja, jak to na klinikach bywa.Do "trebor" ja miałem wznowę po 23 latach.Nie jestem biegły w internecie mam swój wiek w razie czego mogę podać swój adres. Aniu, życze siły w walce my jesteśmy mocni.
Janek1, pisz w swoim wątku który założyłeś w dziale ( nowotworów głowy i szyi w temacie rak płaskonablonkowy trójkąta zatrzonowcowego )
W tym wątku opisuj wszystko co dotyczy twojej choroby, nie zaśmiecaj wątku Ani Konopki.
Moderatorów proszę o przeniesieni Twoich postów. Pozdrawiam serdecznie.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2019-01-08, 21:16 ] Proszę nie latać po wszystkich wątkach i opisywac swoją historię, masz swój wątek i tylko tam opisuj co się dzieje, wstawiaj opisy wyników i zadawaj pytania. Wszystkie Twoje posty zostały przerzucone do Twojego wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum