Niech te Święta dadzą Wam wiele radości, odpoczynku oraz przyniosą nadzieję. Życzę Szczęśliwych, kojących, pełnych miłości i serdeczności Świąt Bożego Narodzenia.
A czego ja chciałbym życzyć?
Żeby niezależnie od wszystkiego, co nas spotyka i czego doświadczamy, te Święta były piękne.
Piękne chwilami spędzanymi z bliskimi.
Piękne rodzinnymi spotkaniami.
Piękne doświadczaniem tego, że jesteśmy i możemy być razem.
Piękne atmosferą i domowym ciepłem.
Wreszcie piękne dzięki temu, który do nas przychodzi - niby Bóg, a Człowiek, niby wielki, a bezbronny, niby w ciemną noc, a Światło...
Wigilia to nie jest czas,
gdy jest prezentów moc
Wigilia to nie jest czas,
gdy potraw sto na stole
Wigilia to przepiękny czas,
Bożonarodzeniowy czas,
Gdy siedzimy wszyscy w kole,
i mamy bliskich przy stole.
Życzę wszystkim spokojnych świąt a przed wszystkim życzę dużo zdrowia.
Przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia błogosławionych Świąt i szczęśliwego nowego roku,
niech ten najpiękniejszy dzień i święta noc, która pokój niesie ludziom wszem,
przyniosą nam wszystkim duchowe odrodzenie i trwałe dobro w naszych sercach.
Serdecznie dziękuję w imieniu Zespołu Forum za wszystkie miłe słowa i życzenia pod naszym adresem.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i dziękuję każdemu, kto wkłada troskę i pomoc w działanie naszego forum.
Moi Drodzy Forumowicze pragnę złożyć Wam wszystkim wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku, żeby ten Nowy Rok był dla każdego lepszy niż poprzedni, żeby w każdym domu zagościł spokój i szczęście.
Życzę, aby odchodzący rok zabrał ze sobą wszystkie nasze problemy, niepowodzenia i troski,
a nowy nadchodzący 2018, był rokiem dobrym, pełnym nadziei i szans na poprawę zdrowia, samopoczucia, naszego bytu i wszystkiego, czego sobie życzycie.
Równiutko o północy wznieśmy toast, aby te życzenia się spełniły.
Życzę przede wszystkim zdrowia, mnóstwa sił, wytrwałości i cierpliwości, wielu pięknych chwil, szczęścia, miłości, wzajemnej życzliwości oraz nadziei, aby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Życzę wszystkim dużo zdrowia i siły na nowy rok, żeby cieszyły Was te drobnostki codzienności.
Jestem teraz na wyjeździe poza krajem, ale nawet wczoraj musiałam tu wejść, do Was. Doświadczenie choroby rodziców (przewrotnie, co?) i bez wątpienia obecność na tym forum tak wiele dobrego zmieniły w moim życiu... chciałabym móc z tego wszystkiego korzystać i w nowym roku. Tego życzę i Wam, żeby Wasze historie były takie, o jakich marzycie. 7 lat temu byłam na zupełnie innym etapie życia i w życiu bym nie przypuszczała, że tak to się potoczy. Dum spiro, spero!
_________________ Practise random kindness and senseless acts of beauty.
Dobro jest w każdym z nas.
Witam wszystkich serdecznie już w 2018 Roku!
Na ten Nowy Rok życzę wszystkim wiele wspaniałości, domu wypełnionego miłością i czułością, wielu spokojnych i radosnych dni! Dodatkowo życzę spełnienia marzeń i sukcesów, zarówno w życiu prywatnym, jak i zawodowym. No i zdrowia, zdrowia, zdrowia. Niech się szczęści, niech się darzy! Do siego roku!
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum