Kochani niech Nowy Rok przyniesie Wam spokój , nadzieję i spełnienie marzeń ,
a gdy nawet te najmniejsze się spełnią , niech dorzuci garść nowych ,
bo tylko one nadają życiu sens .
Życzę tego z całego serca .
Wszystkim Drogim Forumowiczom i naszym Gościom
Składam najserdeczniejsze świąteczne życzenia wszelkiej pomyślności i szczęścia
- niech radość Zmartwychwstania przemienia nasze życie i pozwala cieszyć się nim
jako pięknym, choć często też wymagającym, darem od Boga.
Najserdeczniej wszystkich pozdrawiam.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Kiedy Boże Narodzenie nadchodzi, przesłać życzenia się godzi. Przyjmijcie zatem z rąk naszych, garść życzeń najlepszych, spokoju, radości, a w Nowym Roku - olbrzymiego rogu obfitości.
Wszystkim Forumowiczom i Gościom tradycyjnie składam najserdeczniejsze świąteczne życzenia
- niech nam wszystkim i naszym Bliskim zawsze i każdego dnia w sercach rodzi się i kwitnie łaska, pokój i dobro.
Najserdeczniej wszystkich pozdrawiam
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Przesyłam wszystkim Forumowiczów serdeczne życzenia z okazji nowego roku 2020.
Oby ten rok przyniósł nam i wam wiele szczęścia zdrowia i pomyślności!
Życzę też wszystkim opiekujacym się najbliższymi wytrwałości, siły i nadziei.
Nadziei na lepsze jutro - niezależnie od sytuacji.
Szczęśliwego Nowego Roku!
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Przyjmijcie najserdeczniejsze świąteczne życzenia wszelkiego dobra i szczęścia,
niech ten czas duchowego odrodzenia przyniesie nam wszystkim Pokój i Dobro,
życzę Wam i Waszym Bliskim błogosławionych Świąt i trwałych owoców Zmartwychwstania,
które niech się zawsze dokonuje i trwa w naszych sercach.
Pozdrawiam wszystkich najserdeczniej.
Kochani, wiem czego życzę swojej rodzinie i samej sobie. Życzyłam tego dzisiaj też wielu bliskim mi i niezwykle ważnym dla mnie osobom - i Wam, równie Bliskim i Ważnym, składam identyczne życzenia bo nie znam dzisiaj mocniejszych słów:
Niech nie opuszczają Was: Wiara, Nadzieja i Miłość - one dają siłę i prowadzą dobrymi ścieżkami! Niech Święta będą spokojne i pomimo wszystko piękne!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum