Tabaluga bardzo mi przykro że jednak potwierdził się ten najgorszy scenariusz. Teraz możesz tylko byś przy mamie ile się da. Przykro mi.... to ciężki czas dla was. Zyczę wiele sił.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Tabaluga,
Teraz prawdopodobnie wszystko potoczy się już bardzo szybko. Może to i lepiej, że nie będzie powolnego, długiego umierania...
Myślę ciepło...
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Tabaluga
Mi również bardzo przykro, moją mamę też przy tej chorobie dopadły dwa udary jeden za drugim w ciągu dwóch dni, wiem co przeżywasz i życzę sił.
Mama zmarła dzisiaj nad ranem po 6 dniach ogromnej walki z bólem. Po udarze wypisalismy mamę na własne życzenie i przewiezlismy do domu. Dała radę jeszcze na kartkach nam napisać że nas kocha a potem zacząl się ból. 6 dni dzień i noc walczyliśmy z jej potwornym cierpieniem i walką o każdy oddech. Mieliśmy tlen, morfine, wspaniale hospicjum domowe.
Odeszła spokojna jak wojownik pokonany przez silniejszego przeciwnika.
Mimo rozpaczy i tysiąca innych uczuć jestem dumna z niej jak żyła. Była silną, wytrwalą i odważną kobietą o wielkim sercu.
Dziękuję Wam kochani za wsparcie i mądre rady.
Moje wyrazy współczucia .Mój tato zmarł na raka żołądka w dniu 03 kwietnia 2019 roku w hospicjum. Byłyśmy przy jego śmierci , wcześniej codziennie przy jego łóżku. Trzymaj się .Gorąco Cię wspieram również będąc w żałobie. ,,Nie ma ich nigdzie , bo są wszędzie''
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum