_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Mam ,ale nie bardzo do chwalenia się, budzi wątpliwości i dlatego w tym tygodniu miał go jeszcze czytać drugi radiolog ( płytkę zostawiłam u kochanego doktora F.)
Pozdrawiam Ciebie i Babcię
Szanowni Państwo, od początku choroby znajduję się w trudnej sytuacji finansowej. Teraz jednak, po śmierci mamy, stała się ona dramatyczna. Sprzedaliśmy już wszystko, co miało jakąkolwiek wartość. NIE PROSZĘ O PIENIĄDZE. Gdyby jednak ktoś z forumowiczów mógł przygotować paczkę z żywnością, środkami czystości , najbardziej podstawowymi kosmetykami, karmą dla kota, byłabym wdzięczna.
Zaznaczę, ze post zamieściłam za wiedzą i zgodą Pani Prezes.
Pozdrawiam Wszystkich i życzę spokojnych, zdrowych Świąt.
Najpiękniej jak potrafię dziękuję :Małgosi, Oli, Asi, Joli, Basi, Marcie, Alinie, Justynie. Drogie dziewczyny, nie jestem już młoda i wiem od dawna, że wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe. Wy pomagacie mi, wspieracie mnie teraz, gdy doświadczam trudnego. Przez ostatnie tygodnie upadałam i podnosiłam się , aby zaczynać od nowa. Emocjonalna Wańka- Wstańka powtarzająca ( naprawdę wbrew sobie) słowa Marmieładowa: " Nędza to występek. W biedzie człowiek zachowuje szlachetność wrodzonych uczuć., natomiast w nędzy nikt i nigdy". Dziękuję, za to ze pomagacie mi trwać , przywracacie wiarę w ludzi. Udowadniacie, że na miejsce tych, którzy odwracają się plecami , przychodzą Ci z otwartym sercem. Biorę kolejną lekcję od losu. Z tej wniosek jest prosty. Już nigdy nie powiem, ze gorzej być nie może. Życie zawsze ma nam coś do zabrania, nawet jeśli myślimy, ze nie mamy już nic.
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Pani Małgosiu proszę dać znać jak po tomografii. Nie godzi się by trzymać wiernych słuchaczy tyle czasu w niepewności! Mam nadzieję, że po burzy w końcu wychodzi u Pani słońce i dlatego nie ma żadnych nowych wieści. Ściskam i pozdrawiam-Pani wielka kibicka Marta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum