Jak dobrze Cię tu widzieć:) z przyjemnością zagłosuję na Waleczną Kobietę.
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Bardzo dziękuję abi. Dziś przede mną trudny dzień. Badam się w Warszawie ( jak zawsze),więc jadę 140 km w jedną stronę. I nie muszę dodawać ,jak stresujący jest sam fakt, że będzie TK
Ze smutkiem zauważyłam, że zmieniło się też samo forum. Nikt( albo prawie nikt) mnie nie pamięta.
małgośka to nieprawda. Zaglądamy tu i tam patrząc czy są nowe wieści. Ale wiesz - po tym jak się odpowie "nowym" nie zawsze starcza czasu i jak nie manowych informacji to zwykle myślimy - super zapewne dobrze jest.
małgośka napisał/a:
I nie muszę dodawać ,jak stresujący jest sam fakt, że będzie TK
Trzymam kciuki by wszystko było po twojej myśli.
Pozdrawiam serdecznie
_________________ Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
[ Dodano: 2017-10-31, 17:31 ]
Dzięki Twojej historii wiem, że mięśniaki macicy mogą być groźne, wbrew temu co się powszechnie uważa, a że sama mam mięśniaki, tym bardziej Twój wątek jest dla mnie bardzo ważny.
_________________ Mamuś- rak przewodów żółciowych, trzy tygodnie walki od diagnozy
Mamuś- kocham Cię
Jadę dziś do COI. Wizyta zaplanowana 2 miesiące temu. W piątek zadzwoniła do mnie pani z zastrzeżonego numeru i po upewnieniu się że ja to ja, poprosiła o przybycie do lekarza miedzy 12,30 a 14. Dosyć zaskakująca sytuacja. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Zazwyczaj przyjeżdzałam na wizyty kontrolne ok 14,30 i byłam przyjmowana po 3-4 godzinach oczekiwania. Zastanawiam się, czy ten telefon to dowód na podjęcie prób zapanowania nad tłokiem pod drzwiami ?
małgośka,
Nie ma co rozkminiać, ważne żeby porobili badania, ważne żeby lekarz przebadał a jak jeszcze będzie to w krótszym czasie to już połowa sukcesu, bo jakie wszędzie kolejki to wiemy wszyscy.
powodzenia i czekamy na wieści, trzymaj się dzielna dziewczyno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum