Małgosiu,
nie będę mogła pomóc Ci merytorycznie, nie mam wiedzy medycznej, mogę jedynie wesprzeć Cię dobrym słowem. Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Jestem i będę z Tobą myślami. Pozdrawiam bardzo gorąco.
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
małgośka, może załóż wątek kciukowy, będzie można poplotkować i pobajdurzyć, bo w watkach merytorycznych porządek być musi...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-03-26, 08:10 ] Robi się ...
[ Dodano: 2012-03-26, 08:23 ]
Podlasie... zielono jest już u Was? Bo u mnie w Beskidach dopiero śniegi zlazły z dolin, wyciągi narciarskie chodzą jeszcze, ale to chyba jedyny plus, bo buro i nawet pączków na drzewach nie ma jeszcze...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Małgosiu, ta nowa Małgośka wcale nie różni się od tej starej, tyle, że nowa Małgośka potrzebuje czasu, żeby odnaleźć się w nowej rzeczywistości.
Nie będę Ci pisać, że będzie ona taka sama jak kiedyś, bo wszyscy wiemy, że tak się nie stanie, ale zapewniam Cię, że nie jesteś sama i z czasem nauczysz się funkcjonować jak dawniej.
małgośka, trafiłaś na świetnego lekarza spod 8 ale strzeż się jego asystentki (sekretarki)
Małgosiu pomalutku nauczysz się żyć trochę inaczej..daj sobie trochę czasu..
Pozdrawiam cieplutko
Jak się cieszę, że nie jest źle! Jesteś dzielną kobietką. Bardzo dobrze, że dużo pijesz. A jeżeli chodzi o jedzenie, to jedz wszystko na co masz ochotę. W szpitalu mi zawsze powtarzali, że przede wszystkim nie można schudnąć... Więc przytyłam 5 kg:) Oczywiście, że o Tobie myślę. Już jesteś na mnie skazana:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum