Podziwiam Cię kochana i jednocześnie chciałabym Cię mocno przytulić.
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, napewno będę brała z Ciebie przykład, gdy do nas zapukają takie wydarzenia!!!!
Myślę, że jeśli Mama była w dobrych relacjach z siostrami, ja bym zadzwoniła, Ty poinformujesz o stanie Mamy a siostry zadecydują czy do Was przyjechać.
Marta...przytulam do serca. Bądź przy Mamie i tak jak jej powiedziałaś, pozwól jej iść tam gdzie chce...
Dobrze robisz, że zawiadamiasz rodzinę, Mama choć zmęczona na pewno zechce się pożegnać...pamiętaj, że to tylko pożegnanie z ziemskim życiem a przede wszystkim z bólem i chorobą.
Życzę Ci siły na te najtrudniejsze chwile, wierzę, że podołasz.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Lena W., Masz rację.... Kościół i księży mam parafię. Pójdę po księdza-albo....może poczekam za 10 min.będzie mój Adrian,pójdę tam z nim. Nie mam już sił-wiecie,wstyd się przyznać ale... siły mi uleciały... Czym mama słabasza tym... ja sił mam mniej...
:(
tak-poczekam ,Adrian pójdzie zemną.... Dziękuję!!!
ja bym na Twoim miejscu jednak zadzwoniła po księdza..a nie szła...teraz bym została przy mamie...
Nie zostawiaj jej teraz..jeżeli czujesz i widzisz, że to może być koniec tego życia tutaj...nie odchodź od niej teraz..ona musi czuć, że jesteś z nią...
_________________ Gosia
nie oddam Cię kochany...będę walczyć z tą chorobą!
Martusiu kochana...
Czytam i mam łzy w oczach. Bardzo mi przykro,że to się już dzieje a dzieje się na pewno(tak samo było u Tatulka mojego). Kochana ten czas jest najgorszy i najtrudniejszy ale wierzę i wiem,że dasz radę. Jesteś wielka sercem i duchem. I zadzwoń do tych do których uważasz to za słuszne,ja też dzwoniłam i zjawili się Ci co chcieli a wiem,że Tatulek był z tego zadowolony. Jestem z wami myślami sercem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum