Jesteś piękna, odważna mądra i dobra. Dziękuję za Twoje poświęcenie. Bez forum nie poradziłabym sobie wielokrotnie, a mój tata nie miałby takiej pomocy, jaką otrzymał dzięki Waszemu merytorycznemu wsparciu. Ściskam.
_________________ "Jesteś duszą Wszechświata i duszy Wszechświatem!" (złotousty Tuwim)
Pani Magdo ja uważam jak wszyscy tu na forum że jest Pani WIELKA i takie próby obniżenia Pani wartości są poniżej krytyki. Gdyby nie to forum, gdyby nie Pani...... Głowa do góry!!!
Porażające... Państwo policjne w czystej postaci. Trzeba wielkiej odwagi cywilnej i wielkiego hartu ducha, żeby wytrwać.
Magda, wiemy, że wytrwasz. Chociaż nie mam odwagi pytać o cenę. Dbaj o siebie.
małgosia
Magdo, przeczytałam i oniemiałam. Czy mogę/możemy jakoś pomóc ?
Ja mam wobec tego forum i Ludzi z nim związanych wielki dług wdzięczności. Znalazłam tutaj pomoc wiele razy, ale przede wszystkim to forum i Ci Ludzie pomogli mi w dwóch niezwykle trudnych momentach życia:
- wiosną 2012 roku, kiedy odebrałam wynik histopatologiczny i nie wiedziałam, jak dalej żyć
- wiosną tego roku, kiedy nie wiedziałam za co żyć.
Wspieram emocjonalnie, ale może mogę coś więcej ?
Depresja to ciężka choroba, a ty mimo to znajdujesz czas i siłę aby pomagać innym DZIĘKUJĘ ZA TO. A zdjęcie jest super bo bije od Ciebie dobroć ,pozdrawiam Karina
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Dobrze, ze ukazał się ten artykuł. Jesteś wielką, odważną kobietą, która wie, że nie można dać się zastraszyć. Podziwiam Cię i jeszcze bardziej szanuję twoją pracę, jaką tu wykonujesz.
Słów mi brak,zwyczajnie nie wiem co powiedzieć. Może tylko to,że ja jak i wielu,wielu do mnie podobnych jestem całym sercem z Panią.Bardzo serdecznie Panią pozdrawiam i tych,którzy są blisko Pani i Ją wspierają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum