Pani Magdo - jestem szczerze oburzona, nie rozumiem, nie umiem pojąć, jak mogli Panią tak potraktować! Na tym forum znalazłam wsparcie, gdy dowiedziałam się o chorobie Mamy, tutaj przeżywałam każdy z "ostatnich" dni jej odchodzenia, później ten czas, kiedy jej zabrakło. O tym forum mówię wszystkim, o których wiem, że również mają w rodzinie problem onkologiczny. I Wy - którzy na co dzień jesteście dla nas, którzy z całych sił staracie się nam pomóc, więc Wy, Pani w areszcie, jak najgorszy zbrodniarz? Nie umiem pojąć... Gdyby nie to forum - pewnie teraz nie byłoby mnie tutaj. Ale jestem, walczę, codziennie biję się z życiem, dla siebie i zamiast tych, którzy odeszli.
Pani Magdo - po prostu, po ludzku - DZIĘKUJĘ. I proszę pamiętać: DUM SPIRO SPERO!
_________________ "To jednak idzie o miłość, o życie, o dobro, o światłość, o pokój i tak dalej i tak dalej, i niedobrze, niedobrze jest z tym na planecie, słabo z tym jest, ale o to idzie, o to się trzeba bić."
Jesteśmy za tobą Madziu wszyscy murem
Słowa otuchy jak najbardziej wskazane...
Demokracja, kapitalizm,gospodarka rynkowa; nie jednego z nas jeszcze zaskoczy.
Ruszyłaś dobrze OSADZONE, w całym tym UKŁADZIE osoby.
Zapytam inaczej: Czy masz w tej sprawie właściwą pomoc prawną?
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie wiem co napisać. Bo musiałabym bym pisać lat kilka aby opisać swą wdzięczność . Znam depresję od podszewki. Pomogę w każdy możliwy sposób. To co się stało jest tak niedorzeczne , że nie sposób mi się do tego ustosunkować:( Jestem z Tobą Madziu.
Dołączam się do grona oburzonych, zszokowanych, wściekłych i przerażonych tą sytuacją. Wykorzystam każdy dostępny sposób zamanifestowania poparcia dla Pani osoby.
Brak mi słów.
Pewnie chodzi o duże pieniądze , ważniaków w swoich układach, gdzie ,,ręka rękę myje".
Próbowali Cię zastraszyć.
Chwała Ci za to, że się nie dałaś, nie załamałaś. Jesteś wielka.
Forum niesie nieocenioną pomoc i nie jest to pusty frazes.
Zrobię co tylko w mojej mocy, żeby pomóc (na razie, nie wiem jak...? )
A ja się dziwię Waszym zdziwieniem, przecież to u Nas regularnie stosowana praktyka, że próbuje się oczerniać autorytety i ludzi, którzy chcą działać i robić coś dla drugiego człowieka - czy to w polityce, dziennikarstwie, czy zwykłej ludzkiej życzliwości, ktoś kto chce coś robić po swojemu dostaje po uszach, bo poprzednia epoka nauczyła Nas szarości i nijakości
Na całym świecie grasują terrorysty a mu w Polsce mamy naszego - Madzię DumSpiro Spero :-)
Madziu Kochana,
z perspektywy czasu pewno jest w tym coś zabawnego ale kiedy to przeżywałaś nie było Ci do śmiechu.
Życzę Ci aby już więcej takich "przygód" nikt Ci nie fundował, byś w świętym spokoju mogła wrócić do zdrowia i robiła to co kochasz najbardziej.
Wszyscy Cię kochamy! "Starzy" i "Nowi", gdyby nie Ty wielu z nas nie poradziłoby sobie w tym najtrudniejszym czasie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum