A czego ja Wam chciałbym życzyć? Pewnie należałoby w tym miejscu zdrowia, ale myślę, że przede wszystkim, żeby to były prawdziwie rodzinne, ciepłe i piękne święta, żebyśmy umieli popatrzeć na siebie z miłością i uśmiechem na twarzy, a także z nadzieją, choć czasem może trudno, spojrzeli w przyszłość... Niech Dziecię, które na świat przychodzi, rozpromieni swoim światłem chociaż na moment to, co szare, smutne i ciemne, i niech przyniesie mnóstwo pokoju i nadziei właśnie...
Pozdrawiam z zimowych Beskidów!
Drogim Forumowiczom i wszystkim odwiedzającym nas Gościom
składam najserdeczniejsze życzenia błogosławionych i radosnych Świąt,
by każde nasze codzienne, coroczne i wieńczące życie adwentowe oczekiwanie
wieńczyło przyjście Pana Boga i Jego narodzenie się w naszych sercach i domach.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
i dziękuję za złożone życzenia zarówno w imieniu Zespołu Forum jak i własnym.
Każdy już czym prędzej bieży, by dołączyć do pasterzy. I ja spieszę z życzeniami, bo nie mogę być tam z Wami. Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobro wśród Was gości. I niech Boga wielka moc na Was spłynie w świętą noc.
Niech Święta Bożego Narodzenia przyniosą wszystkim radość i miłość, niech błogosławieństwo Nowonarodzonego wzmacnia nas przez cały nadchodzący nowy rok!
W nadchodzącym Nowym Roku, życzę wszystkim:
Aby Clarki i Breslovy były jak najmniejsze
Aby raczek, nieboraczek zniknął bezpowrotnie
Aby optymizm gościł w waszym życiu
Aby walczyć do zwycięstwa
Pozdrawia Was ClarkV Breslov36 z wielkim optymizmem
[ Dodano: 2016-12-31, 19:26 ]
ps.Jakby co to jestem na chacie, na razie sam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum