Dziekuje dziekuje Wszystkim jestem z mezem caly czas lezymy razem jest bardzo zle juz sie nie podnosi nic nie chce jesc jestem w letargu tak bardzo GO KOCHAM....DZIEKUJE WAM ZA SERCE
anka1, zryczałam się czytając ostatnie wpisy. Wróciło moje z Mamą pożegnanie.
Jesteś dzielna, wielka, wspaniała, kochana, cudowna....
Przytulam i trzymam Cię za rękę
_________________ "Ważne jest nie to, co ze mną zrobiono, lecz to co ja sam zrobiłem z tym, co ze mną zrobiono"
Wspieram Cię z całych moich sił.... trzymaj się i nie poddawaj..top są ciężkie chwile.. mnie też to czeka wcześniej lub później....więc .. eech co tub dużo mówić wsparcie innych będzie i mnie potrzebne...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Naprawde dziekuje WAM wszystkim serduszka Wy moje co ja bym bez Was zrobila?????????????? jak sobie poradzila????????????? z mezem jest zle ale ja jestem silna dam rade dla niego dla nas tak lezelismy w jednym lozku a dzis zalatwilam mezusiowi specjalne lozko z materacem na odlezyny i przyjemnosc sie skonczyla musialam je zlozyc ze znajoma bylo ciezko ale dalysmy rade agni5, dzieki jak cos to dam znac pozdrawiam i dziekuje za to ze JESTESCIE to dla WAS
Witaj
Jesteś wspaniałą i dzielną kobietą, a przy tym kochającą żoną i mamą. Podziwiam i pozdrawiam z całego serca. Wysyłam ciepłe myśli pod adresem Twojego męża; oby nie czuł bólu, ale czuł Twoją obecność. Bo Ty jesteś z nim, a nie obok...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum