anka1, mi ta choroba również zabrała najukochańszą osobę, tatusia
Potrafię sobie wyobrazić co czujesz
Pamiętaj jednak, że w każdej chwili słabości kiedy będziesz potrzebowała wirtualnego wsparcia lub chociażby wyrzucienia z siebie emocji będziemy tu zawsze starać się "otrzeć Twoje łzy" lub w milczeniu wysłuchać...
To forum pomaga nie tylko w leczeniu choroby czy wyjaśniania wątpliwości ale również są tu osoby, które tak jak nikt inny potrafią "przytulić" !
Pozdrawiam.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Aniu, tęsknota będzie się bardzo nasilać i niestety z upływem czasu będzie coraz gorzej....
Wiem co czujesz i jaki ból będzie Ci towarzyszył.....
Dlaczego dobrzy ludzie muszą tak szybko odchodzić, to takie niesprawiedliwe.
Trzymaj się jakoś
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Witajcie kochani za kilka dni będzie miesiac jak mój najukochanszy mąż odszedł do nieba a tęsknota we mnie wzmaga sie co dzien coraz bardziej jest mi ciezko bardzo ciezko KOCHANIE to do CIEBIE moje serce wola Wystarczy byś był , nic więcej Tylko byś był , nic więcej . By Twoje ręce otuliły mnie tylko chce tyle i aż tyle czy to dużo?..... pozdrawiam Was kochani nie długo sie odezwe do Was mysle o Was i o waszych bliskich.
Witajcie kochani za kilka dni będzie miesiac jak mój najukochanszy mąż odszedł do nieba a tęsknota we mnie wzmaga sie co dzien coraz bardziej jest mi ciezko bardzo ciezko KOCHANIE to do CIEBIE moje serce wola Wystarczy byś był , nic więcej Tylko byś był , nic więcej . By Twoje ręce otuliły mnie tylko chce tyle i aż tyle czy to dużo?..... pozdrawiam Was kochani nie długo sie odezwe do Was mysle o Was i o waszych bliskich.
Anka1 trzymaj się, mąż na pewno nie chce byś trak cierpiała
°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜♥
Czas mija bezpowrotnie
Szybciej niż my chcemy
Każdą chwilą się cieszmy
Szczęśliwsi będziemy.
Wspomnienia chwil dobrych
Niechaj będą z nami.
Żyjmy pełniej i radośniej
I nie bądźmy sami.
Nie marnujmy żadnej chwili,
Przeżyjmy ją godnie.
Trudy życia codziennego
Upłyną łagodniej.
_____▓▓▓▓______▓▓▓▓
___▓▓▓▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓
_▓▓▓ C ▓▓▓▓_▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(¯`:´¯)▓
▓▓ A ▓▓▓▓▓▓▓▓(¯ `•.\\|/.•´¯)
▓▓▓▓▓ Ł ▓▓▓▓▓(¯ `•.(█).•´¯)
_▓▓▓▓▓▓▓ U ▓▓▓(_.•´/|\\`•._)
___▓▓▓▓▓▓▓▓ S ▓▓(_.:._)
_____▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Y ▓▓▓
░______▓▓▓▓▓▓▓▓(¯`:´¯)
░░_______▓▓▓▓▓(¯ `•.\\|/.•´¯)
░░░░_______▓▓▓(¯ `•.(█).•´¯)
░░░░░░______▓▓(_.•´/|\\`•._)
░░░░░░░______▓▓_(_.:._)
░░░░░░░░░_____▓_♥
˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜˜°♥•ڰۣڿ♥ڰۣڿ•♥°˜♥
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
anka1 będzie ciężko - to niewątpliwie trudne chwile dla Ciebie i rodziny. Pamiętaj - teraz jest ból i smutek ale nawet po najgorszej burzy wychodzi słońce. Czego Ci z całego serca życzę. Odwiedzaj nas czasami / aga
_________________ czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo to przemija, nawet mnie to dotyczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum