Witam serdecznie po przerwie.
Mam nowe optymistyczne wiadomości po wczorajszej wizycie z Mamą i onkologa.
W tomografii wszystko jak poprzednio bez zmian oprócz starych blizn po radio.
Przypomnę dla tych co od niedawna są na forum ,że w maju 2014 postawiono diagnozę na Płockiej DROBNOKOMÓRKOWY płuc a więc w maju tego roku będzie 5 lat!!
Pani doktor wczoraj powiedziała Mamie ,że ogromny szacunek i podziw! Ja nie ukrywam się wzruszyłam i siedziałam dumna z mojej Elżbietki jak paw z bananem na facjacie,że ho ho ho.
Słowo HOSPICJUM. Wiem kochani ,że często się go boicie,że powoduje strach.Pamiętam ,że jakieś 4 lata temu gdy pojechałam z Mamą na SOR z ogromną dusznością bardzo starsza Pani dr poświęciła mi 10 min i spokojnie wytłumaczyła mi , że Mamę trzeba zgłosić do H D choćby po to że potrzebny będzie koncentrator tlenu w łaśnie w sytuacjach nasilonej duszności,która może się pojawiać np przy byle infekcji.Z bólem serca zgłosiłam Elżbietkę jeszcze tego samego dnia i od ręki dostałam sprzęt.Stoi 4 lata i okresowo pomaga przy infekcjach z nasilonym kaszlem
Z zapaleniem płuc to lekarz z HD sobie poradził a nie rodzinny.Pani dr zHD wielokrotnie stawiała Mamcie na nogi z tych zapaleń płuc .Posiadają ogromne doświadczenie i empatię.Odwiedzają Mamę 4lata.Wiem.Aż trudno uwierzyć ale to fakt.
Słonko świeci dla nas dalej i ogromne szczęście!
Wysyłam dla Was ciepłe myśli i serdecznie przytulam.
łezka, kochanie bardzo dobra wiadomość, dzielna ta Twoja Mamcia, cieszę się razem z Wami. Pozdrawiam serdecznie, życzę dużo zdrowia i jeszcze wiele takich dobrych rocznic
Wspaniałe informacje, tak przyjemnie się to czyta i oby jak najwięcej tutaj takich pozytywnych wieści, wszyscy sobie takich życzymy.
Dzilna Mamcia, dzielna Ty, niech to słoneczko Wam świeci długie lata.
Co do Hospicjum to zawsze będe każdego namawiała, zapisywać, zapisywać i jeszcze raz zapisywać. Hospicjum to nie ostateczność to ogromna pomoc dla chorego i Jego rodziny, sama się o tym przekonałaś i to jest prawda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum