kochani wracam po przerwie z wiadomościami, że badania obrazowe Mamy tzn Tk od góry dołu
Wyszły dobrze!Pognałyśmy z tymi badaniami do SzP Doktorka ,który na widok Mamy sie ucieszył i kazał tak trzymać i pojawić się w październiku😃 a jakby co -to wiemy gzie go szukać-.
Witam po przerwie spowodowanej pt.szkoda gadać ,nie narzekać😃.Nie pisałam ale forum czytam
Przypomnę krótko.Mama DRP płuc- 4 lata od diagnozy 😃😃!!Można powiedzieć ,że ma się całkiem dobrze😃.Ogromna zasługa HD ul Tykocińska -całego zespołu wspaniałych specjalistów z ciepłym podejściem😃 Kochani jak widać pod opieką HD można być LATAMI 😊 i proszę pacjenci i rodziny , nie bójcie się tego słowa.
Przechodzę do sedna .Czy ktoś miał doświadczenie z lekiem NiVALIN w inj w stwierdzonej neuropatii k dolnych?Mamie osłabły nogi i neurolog przepisał 40 sztuk.Mam nadzieje ,że pomogą i będzie dalej popylać śmigająco😃 Pozdrawiam wszystkich.Szczególne podziękowania dla Miśka W😃
łezko ja wybrałam jednorazowo ok. 60 tych zastrzyków przy 3 porażeniu nerwu twarzowego (zastrzyki bolesne ale moja kochana mamcia umiała je podawać żeby nie bolało i robiła okłady). są bardzo skuteczne porażenie ustąpiło (może nie całkowicie bo to już kolejne) i póki co nie nawraca. Mówiono mi ze to jedyny lek przy takich neuralgiach. Trzymajcie się, pozdrawiam
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Małgosiu dziękuję.Podpowiedz proszę z czego Mama robiła okłady może z sody?Jest ich tyle tzn zastrzyków że być może później okłady potrzebne będą.Dobrze ,że Mamcia nie jest wychudzona i jest w co dawać.Jest rehabilitowana- neurolog zalecił
Skończyła Mama antybiotyk ale kaszle ,ze ho ho😐.W czwartek ma być lekarz z HD osłucha znając podejście P Doktor cos wymyśli😃
Tak kochana z sody lub z soli fizjologicznej i przytrzymywała pod folią i troszkę rozcierała, bo byłam raz na pogotowiu zrobić zastrzyk to mi wpakowali igłę i na trzy dni poślad "wyłączyli" (mamusia wyleczyła ). Dużo siły łezkuniu
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Małgosia pisałam w kwietniu o leku Niwalin przepisany od neurologa Mamie.,w związku z neuropatią..Cała seria chyba z 60 daawek ale nic to bo rzeczywiście bardzo pomogły😃.Jest dobrze.Nawet bardzo dobrze.Ale to nie zmienia kochani faktu ,że czuwam, a i pietra mam czasem , że klękajcie narody😡..Co będzie gdy sie nagle pogorszy??? W rezultacie od tych myśli robi mi się łeb jak sklep i trza sie w ten łep puknąć żeby do rzeczywistości wrócić...Pozdrawiam i dziękuję😃
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum