W Jej sytuacji i tak uważam, że walczy dzielnie. Bez wsparcia bliskich osób i wiedząc do czego choroba prowadzi łatwo jest się poddać. Tak ciężko musi Jej być
Niestety ale wcale się Uli nie dziwię. Co można Jej powiedzieć żeby zmobilizować do walki? Czym pocieszyć, czym zmotywować?
Trudna przyjaźń ci się Soniu trafiła i tym bardziej jesteś dobrym przyjacielem, że jesteś obok. Bo chyba niewiele więcej można zrobić.
Uściski dla Was obu.
łatwo być z kims z zdrowiu , ale w chorobie juz niekoniecznie
Soniu sprawdziłaś się w tych trudnych chwilach
być może gdyby nie Ty nie byłoby juz Uli
cały czas trzymam za nią kciuki
o każdemu zyczę zeby w jego trudnych chwilach , miał bok siebie kogoś takiego jak Ty
pozdrawiam was Obie
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Witam
rozmawiałam dzisiaj z Ulą , przeszła grypę trochę ją to osłabiło , ciężko jest z Ulą rozmawiać ma swoje humory złe i te dobre ale przeważają te złe ale mam i dobre wieści Ula będzie moim gościem w Święta Bożego Narodzenia , bardzo się z tej wizyty cieszę , obiecała mi to ale czy nie zmieni zdania ?
pozdrawiam cieplutko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Witam
rozmawiałam dzisiaj z Ulą , przeszła grypę trochę ją to osłabiło , ciężko jest z Ulą rozmawiać ma swoje humory złe i te dobre ale przeważają te złe ale mam i dobre wieści Ula będzie moim gościem w Święta Bożego Narodzenia , bardzo się z tej wizyty cieszę , obiecała mi to ale czy nie zmieni zdania ?
pozdrawiam cieplutko
Jesteś cudowna czytałam historię Uli i trzymam za nią kciuki. Jak będzie próbowała zmienić zdanie to siłą ją zaciągnij albo daj nam znać
W Święta Bożego Narodzenia nikt nie powinien byc sam a juz napewno człowiek chory, cierpiący. Jestes wielka. To skarb bezcenny miec taką przyjaciólkę.
Pozdrawiam
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
cieszę się z takiego obrotu sprawy, teraz tylko mocno trzymać kciuki zeby Ula nie zmieniła zdania , niech te swieta będa dla Was piękne
soniu zasłuzyłas na nagrodę ,
mysle ze dobre uczynki do ciebie kiedyś wrócą podwójnie
nie wszyscy potrafia tak bardzo zaangażować się w los innej osoby
pomagać nic nie oczekując w zamian
jesteś wspaniała
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
soniu zasłuzyłas na nagrodę ,
mysle ze dobre uczynki do ciebie kiedyś wrócą podwójnie
nie wszyscy potrafia tak bardzo zaangażować się w los innej osoby
pomagać nic nie oczekując w zamian
jesteś wspaniała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum