Właśnie Dziecko udychtowało mi laptopa, więc mogę tu zajrzeć.Pisze się okropnie, a przynajmniej długo bede się uczyć.
Byłam we wtorek w CO (przewozówka, nosze itp. Dostałam dwie kolejne tarcevy. Na pytanie - czy noga się zrośnie usłyszałam - nie wiem. Więc zrobiłam alarm i będzie przychodziła pani pielęgniarka dwa razy w tygodniu. Bo Andrzej do pracy - a 18 VIII do szpitala, a ja muszę mieć nogę zupełnie nieruchomo do przodu (gips jest oparty na rynnie, z okienkiem na zmianę opatrunku.
Jak się nie zrośnie, to będziemy obie z\myszką kuśtykały sobie po domku. Ona naprawdę bardzo kuleje.
Jednak fizjologia jest dość obrzydliwa...
Za to cieszę się że mam wreszcie z Wami kontakt. Czuję się nie tyle uzależniona od netu, ale stęskniona od Waszej obecności.
Inko droga. Fizjologia nie jest obrzydliwa, to coś, co mamy na co dzień, i chorzy, i zdrowi.
Wszyscy robimy kupę. Wszyscy puszczamy gazy (a co więcej - co za ulga, kiedy się uda tak do końca i jak się robi lekko na...) (A czasem te zapaszki wcale nie są takie przykre...zalezy, co zjem... po cebulce to nawet mi pachnie...).
Kotku, strasznie się cieszę, że jesteś tu z nami!!!
Nie, no , Inka się odezwała!!!
Hurra!
Forum wraca do życia.
I my takoż ! Tyle powiem, resztę wyraziła Dorota. Nie martw się Ineczko tymi sprawami, choć wiem, że potrafią czasem trochę dokuczyć.
Cieszymy się, że do nas wróciłaś
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Najważniejsze żeby kończyna się zrosła.Wiem to pobożne życzenie ale nic to.Teraz mieszkam w lesie a wszyscy moi przyjaciele byli z Grodziska Milanówka i Brwinowa.Świat ja zwykle okazał się mały ale też i tak.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Ineczko nie masz pojęcia jak się cieszę że znów Cię słyszę ( czytam ) Niczym śię nie przejmuj, w końcu ludżmi jesteśmy i nic co ludzkie nie jest nam obce. Wracaj do siebie, łykaj grzecznie tarcevę i kuruj nóżkę. I pisz do nas, bo jest nam tu strasznie smutno bez Ciebie.
Przesyłam moc uścisków dla Ciebie, Andrzeja, Myszki i całej Rodzinki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum