Inni się nie chwalą ale głosują moje, w całości 5 szt daje 4854 prosimy o jeszcze
Kochani pamiętajcie że zaliczamy się do upartych i cierpliwych, próbować może pogłaskać maszynkę albo interweniować u organizatorów konkursu...może coś zadziała, choć Krakusy potrafią być wredne...
Być może chodzi też o to, że od poprzedniego głosowania muszą upłynąć pełne 24 godziny.
Jeśli więc tego drugiego dnia głosujesz wcześniej niż pierwszego, to tak by się działo.
Trzeba codziennie głosować trochę później, ale niekoniecznie trzeba tracić cały kolejny dzień.
Poza tym oczywiście też zauważyłem, że potrafiło mi np. przez 2-3 dni z rzędu zgłaszać
"Wykorzystano dzienny limit ocen z jednego adresu ip."
więc ewidentnie coś jest tu nie tak.
Mimo tego cały czas dajemy ostro naprzód.
Przewaga waha się na poziomie ok. 650-700 głosów, co powoli pozwala mieć nadzieję na zwycięstwo ...
Dalej, wszyscy do roboty !
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum