Daniel M, Widzę że ty jesteś dopiero na początku swojej drogi w leczeniu życzę ci wytrwałości nie jest to nic strasznego każdy potrafi to przetrwać każdego dnia będziesz myślał tylko o tym że wyzdrowiejesz czego ci serdecznie życzę a przekonasz się że po tym wszystkim po tych najcięższych dniach przychodzi wielka ulga mimo moich kłopotów cieszę się z życia bo warto zaufaj sobie i wierz w to że będziesz zdrowy a gwarantuję ci każdy twój dzień będzie szczęśliwy tutaj możesz poznać ciekawych ludzi którzy w każdej chwili ci pomogą.
Ja leczyłem się głównie w Warszawie u prof. Kaweckiego bardzo uznany Fachowiec korzystałem również z uprzejmości centrum Onkologii w Gliwicach gdzie też są wybitni fachowcy poszukaj ośrodka najbliżej domu leczenie protonowe wchodzi w grę, konsultantem krajowym, jest prof. Kawecki tylko on może uznac czy twój przypadek jest i czy może być zaliczony do leczenia protonowego nie wydaje mi się żeby była taka konieczność naświetlania metodą IMRT jest również bardzo dobre moja propozycja jest nie odkładać tego tylko zacząć jak najszybsze leczenie nie szukaj przygód słuchaj fachowców, A znajdziesz ich całej Polsce najbardziej uznanych placówki to oczywiście Warszawa Gliwice ale są ośrodki w gdańsku w Łodzi w Lublinie Krakowie Poznaniu.
Najważniejsze będzie badanie histopatologiczne który nie musi się udać za pierwszym razem ja miałem robionych kilka takich badań i dopiero w trzecim czy czwartym wyszło że ta zmiana to jest rak, najważniejsze jest określenie tego co to jest ale wszystko wskazuje na to gorsze po badaniu Pet.
Moja propozycja to przyspieszać jak najszybciej możliwość leczenia.
zaczynaj jak najszybciej walkę z tym dziadem