_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Zauważyliśmy problem techniczny pojawiający się u części użytkowników przeglądarki internetowej Mozilla Firefox. Po prostu nie można zagłosować.
Problem został zgłoszony do organizatora Konkursu.
Tymczasem można odpalić poczciwego IE - i z powodzeniem zagłosować.
no wlasnie prubuje glosowac a mam przegladarke mozille i nic :( ehhhhhhh
Hej blogerzy!
Wiem, że niektórzy z bywalców tego forum blogują, w związku z tym proponuję zrobienie blogowej akcji zachęcania na głosowanie na nasze (chyba moge tak napisać ?!) forum.
Ja u siebie na blogu już wrzuciłem stosowną notkę... no i oczywiscie głosy przesyłam
Uściski.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum