[ Dodano: 2011-12-05, 23:32 ]
No i dwa następne z innych adresów również poszły...
a że można co 24 godziny klikać to jutro również i pojutrze...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Ja również próbuję zagłosować ALE wychodzi mi czerwony napis "Projekty nie zostały wybrane poprawnie (#278)"
Próbuję dalej ...
Anelia kliknij "
» Zagłosujcie na nasze Forum « otworzy Ci się następna strona.. i tam kliknij
oprócz Dum Spiro Spero jeszcze w dwa następne fora
na dole wpisz swoje namiary na e-maila i kliknij >> Zagłosuj<< a na zielono wyświetli CVi się napis, że poprawnie zagłosowałaś i na e-mail będziesz miała wysłaną wiadomość
[ Dodano: 2011-12-05, 23:38 ]
aaa zapomniałam dodać, że w wybrane fora należy kliknąć na napis wybierz projekt (na 3 fora)
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
To teraz wejdź na pocztę, (e-mail, na którym zagłosowałaś i kliknij na słowo link by zweryfikować swój oddany głos. Pozdrawiam
asereT
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum