a ja mam takie pytanie..czy istnieje strona rankingowa?? tzn. strona, na której byłaby widoczna ilość oddanych głosów na poszczególne Fundacje czy też fora???
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
a ja mam takie pytanie..czy istnieje strona rankingowa?? tzn. strona, na której byłaby widoczna ilość oddanych głosów na poszczególne Fundacje czy też fora?
Nie ma takich publikacji na stałe. Mają być podawane tylko trzykrotnie, w poniedziałki: 12, 19 i 26 grudnia.
Głosowanie trwa do 31 grudnia. Głosować (z danego konta) można nie częściej, niż co 24 godziny.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
a ja mam takie pytanie..czy istnieje strona rankingowa?? tzn. strona, na której byłaby widoczna ilość oddanych głosów na poszczególne Fundacje czy też fora?
Nie ma takich publikacji na stałe. Mają być podawane tylko trzykrotnie, w poniedziałki: 12, 19 i 26 grudnia.
Głosowanie trwa do 31 grudnia. Głosować (z danego konta) można nie częściej, niż co 24 godziny.
Szkoda W innych konkursach np na zwierzątko - pupilka, czy zakątki Polski rynki i zamki, w których też brałam udział była taka opcja, na stronie na której oddawało się głos były takie wykresy - jak przy ankietach na DSS i cyfrowo wpisana liczba oddanych głosów
[ Dodano: 2011-12-07, 22:10 ]
poszedł jeden głos kuzynki.. a następne 3 będą po godz 23min 23
[ Dodano: 2011-12-07, 23:34 ]
no to na dziś plan wyrobiony 1 + 3
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
niestety dopiero dziś załapałam się na głosowanie, bo zobaczyłam link do tego tematu w podpisie jednego z adminów..
ale dokładam do puli trzy poprawnie zweryfikowane głosy :-) na dziś oczywiście, będę głosować do końca akcji!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum