W poniedziałek o 12,50 wejdę na kolejną -12 już - tomografię. Bądzcie wtedy ze mną, Waszymi dobrymi myślami, zaciśniętymi kciukami, modlitwą. Proszę....
Mówisz i masz ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witaj Małgośka, przeczytałam Twoją historię od początku. Dzielnie walczysz. Jestem na tym forum od niedawna. Na szczęście jestem zdrowa. Choruje mój tata - rak płuc z przerzutem do mózgu - nieoperacyjne. Jutro ma pierwszą chemię. Ten poniedziałek będzie też dla nas nerwowy. Trzymam za Ciebie kciuki, bardzo mocno i wysyłam dobre myśli.
_________________ Tata NDRP - walczył dzielnie od lutego 2013 do 23 września 2014.
Witaj Małgosiu :*
Od kąd pojawiłam się na tym forum, bardzo Ci kibicuję, zresztą tak jak Fredce,Kasi, Oli,Poli i wszystkim dotkniętym tą ''paskudną'' chorobą.
U mnie dokładnie dziś mija rok od pierwszej operacji, która miała być zwykłą operacją usunięcia mięśniaka, wynik jednak okazał się inny - leiomyosarcoma!
I tak jak Ty położyłam się do łóżka bo myslałam że to koniec, nawet w pewnym momencie powiedziałam dla męża że będziemy się żegnać.
Przez rok miałam kilka badań i wizyt w CO jak narazie wszystko ok, ale nie do końca potrafię się tym cieszyć.
Czytając Was myslę że to co Wy przechodzicie teraz ja też będę przechodziła, że prędzej czy później ''pojawią'' się przerzuty i tego boję się najbardziej.
Póki co życzę Ci Gosieńko tej STABILIZACJI jak najjjjjdłużej, żeby takich rocznic kiedy nic się nie dzieje było jak najwięcej!!!!!!!!
Pozdrawiam i ściskam serdecznie.
I nie myślę o statystykach.
I nie zasypiam,myśląc o chorobie.
I nie budzę się przerażona:"Jezus,Maria mam raka"
Nie mam też planów na przyszłość.Jest tylko tu i teraz.
małgośka napisał/a:
s t a b i l i z a c j a
I tego się trzymamy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum