Wiesz co???
Ale to nic poniedziałek już za chwilę, poczekamy
Weekend mam już zaplanowany. Jutro obiad rodzinny u brata. W niedzielę z koleżanką idziemy zwiedzać sejm (jest dzień otwarty czy coś takiego). Ogólnie zapowiada się miło i fajnie. W każdym razie towarzystwo jest fajne. Z dużym prawdopodobieństwem mogę powiedzieć, zapowiada się udany weekend.
A poza tym moje (przygłupawe) poczucie umoru zawsze pomaga mi powrócić do równowagi
i ćwiczymy ... wdech, wydech, wdech, wydech... wdech, wydech ...
[ Dodano: 2012-02-10, 17:52 ]
roman1130 napisał/a:
[ Dodano: 2012-02-10, 17:49 ]
Pisałaś coś o anielskiej cierpliwości i diabelskiej sile...
Tyle czasu leczenia, to nieźle jestem w tym wyszkolona, teraz to już jestem miszcz cierpliwości
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko kiedyś uczono mnie że taka hiperwentylacja może być niebezpieczna, spokojnie wszystko będzie dobrze...
Wizyta w Kabarecie RP... to będzie fajny dzień,
[ Dodano: 2012-02-10, 20:01 ]
Justysiu,
dzięki temu że straciłem od kilku lat zainteresowanie polityką, jestem dużo zdrowszy niżeli konsumenci dzienników telewizyjnych i słuchacze niektórych stacji...
Szkoda tylko że żyjemy w kraju rządzonym przez bandę błaznów, wolałbym aby byli to satyrycy z prawdziwego zdarzenia, amatorszczyzna zawsze mnie bardziej drażniła, ni zeli bawiła
Justynko ja cię przepraszam kochana moja, że tak powoli klecę wiersz dla ciebie, ale ostatnio mam kupę na głowie ( nie taką kupę jak sobie pewnie pomyślisz ) . Poprostu kupę spraw . Zbliżają się walentynki ( nie trawię tego durnego święta ), a że pracuję w branży kwiaciarskiej to zaczyna się młyn czerwonych róż i serduszek brrrrrrrrrrrr . A poza tym ciągle myślę o pacjentach w hospicjum . Mój stosunek do walentynek i świąt temu podobnych wyraża się mniej więcej tak :
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
soja, otworzyłam swój, przeczytałam Twój post i śmieję się głupia do syra
Tak samo mam z Walentynkami jak Ty i Asia. .
Dziękuję
Jadźko, dzięki za kciuki
Kartka z kalendarza z dziś: "Pamiętaj, że dobrym słowem można zdziałać cuda."
Świetnie tu pasuje, świetnie pasuje na tym forum, świetnie pasuje do tego co tu robicie. fenkju, fenkju
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum