Widzę, że nie tylko ja mam stosunek do Walentynek, delikatnie mówiąc oziębły
Chociaż powiem Wam, że jak z 10 lat temu (albo i więcej) Mamcia moja kupiła mi z tej okazji czekoladowego fiutka, to Walętynki nie były takie złe
Tak więc na dobry i wesoły dzień Dziewczynki. Choć może powinnam, wkleić to dopiero w Walentynki, ale co tam
dobry sposób nie jest zły ...
Powtarzam, że tylko spokój może nas uratować. Ale poczucie humoru, spojrzenie na 'świat i wokół' z przymrużonym okiem uratuje nas od 'zwariowania' .
[ Dodano: 2012-02-11, 12:01 ]
Hm... ... rzeczywiście zobaczymy jak zareagują na to moderatorzy
ale pyszczek cały czas mnie się śmieje
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
A tak na marginesie to ja też nie bardzo przepadam za walentynkami.
Jak to gdzieś na besty.pl przeczytałam coś w tym stylu :
"Zakochani walentynki świętują raz w roku ...
Single świętują każdego dnia "
Co prawda tak do końca singlem jeszcze nie jestem ale myślę, że już jestem bliżej tego niż dalej
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witam Serdecznie
Prawdę mówiąc zdjęcia są cudne, temat też dostosowany
[ Dodano: 2012-02-11, 20:12 ]
Justysiu Puenta z polecanego klipu wideo jest chyba najważniejsza, tak właśnie trzeba traktować każdy dzień, nawet gdyby miałby być ostatnim...
Justysiu Puenta z polecanego klipu wideo jest chyba najważniejsza, tak właśnie trzeba traktować każdy dzień,
Jutro rano wstajemy i ... zaczynam w ten sposób:
Wszystkie dobre rzeczy przyjdą dziś do mnie. Widzę piękno wokół siebie, jestem wdzięczna/-y za to piękno. Skupiam się na dobrym rzeczach w moim życiu i dziękuję za to.
Jestem wdzięczna/-y za siebie (a co tam ... ).
Dziś to najlepsze dzień w moim życiu.
Wczoraj obejrzałam film Blask (kontrowersyjna biografia D. Helfgotta - człowiek o niebywałym talencie). I to jest (chyba) najlepsza scena z tego filmu:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Justynko.
Załączam link do próby tłumaczenia piosenki E. Piaf, jest kiepska zarówno próba jak i wykonawczyni, ale i tak lepsza od W. Koconia czy M. Bajora.
Filmy biograficzne, historyczne to jest w chwili obecnej jedyny gatunek filmów które jakoś jestem w stanie strawić.
Patrząc na papierosa sam mam ochotę zapalić... ale chyba jeszcze trochę poczekam
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile. - ze ściany Nature, Love and Art.
Kiedy życie daje Ci tysiąc powodów do łez, pokaż życiu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu
[ Dodano: 2012-02-12, 10:31 ]
I pamiętajcie dziś od rana zaklinamy rzeczywistość i powtarzam: Dziś spotkają mnie tylko dobre rzeczy. Dziś to najlepsze dzień w moim życiu.
Coś znowu sknociłem, chciałem zacytować... i wyszło jak wyszło...
[ Dodano: 2012-02-12, 12:52 ]
Witaj Anelko, szukałem Cię u Ciebie, ale cieszę się że spotykam Cię u Justysi
[ Dodano: 2012-02-12, 12:55 ]
Justynko słońce które świeci u mnie na wsi pokazuje że nie ma co zaklinać, to naprawdę będzie cudny dzień
[ Dodano: 2012-02-12, 13:04 ]
Justynko ściągam już "Blask", tak że wkrótce będę mógł z Tobą pogadać na ten temat... ale z e względu na wybrany przez Ciebie fragment... muszę zaproponować swoją interpretację.
http://www.youtube.com/watch?v=VIvYmuI3jqo
Witaj Anelko, szukałem Cię u Ciebie, ale cieszę się że spotykam Cię u Justysi
Ja tu to prawie wszędzie jestem Przed chwilką byłam też "u siebie"
a teraz zmykam łyknąć troszeńkę świeżego powietrza, nacieszyć się słońcem oraz "odwiedzić" tatulka.
Oczywiście pózniej wracam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum