Kochani, dziękuję Wam bardzo serdecznie. Ucałowania dla Was wszystkich.
Reszko, obrazek prześliczny. Chciałabym, aby były już takie kolory. Ehh... ale jeszcze trochę i będą
Pani Doktor teraz jest w Poradni, dziś ma dyżur. Będę dzwoniła wieczorem. ...
Dziś spacerowałam swoją ulubioną ścieżką na wale. Zimą wygląda tak jak na załączonym obrazku.
I kochani jesteście
[ Dodano: 2012-02-10, 14:22 ]
Anelia napisał/a:
JustynaS1975, Ja weszłam na wątek Cię ucałować
Pamiętaj
Anelio
[ Dodano: 2012-02-10, 14:24 ]
I tyle dobrych i ładnych słów o mnie piszecie, że aszszsz ... jest mnie bardzo bardzo miło , nawet nie potrafię wyrazić jak mnie jest fajnie, ... i że wszystkich sił staram się, aby woda sodowa nie uderzyła mnie do głowy
[ Dodano: 2012-02-10, 14:26 ]
Nika2 napisał/a:
JustynaS1975,
Będą dobre wyniki .....i Wtedy Wino Kobiety i Śpiew
no i Mężczyźni też ... , a wtedy uchlejemy się jak jasna cholera ...
[ Dodano: 2012-02-10, 14:32 ]
A w ogóle sobie umyśliłam coś takiego. Mówi się, że Pan Bóg daje tyle ile jesteśmy w stanie wytrzymać, tyle na ile mam sił. ... ... ... ... to ja od dziś postanawiam być słaba ... ...
wiem, wariuję ...
Odrobina wody sodowej nie jest zła Każdemu się czasem należy, a jak na samopoczucie fajnie działa A dobre samopoczucie to podstawa
A jak zadzwonisz i będziesz cokolwiek wiedzieć to daj znać, bo mu tu jak na szpilkach i ja z braku własnych długich paznokci, będę obgryzać pazurki Jamniorki Pewnie mi będzie wtedy próbowała nos odgryźć z miłości
Ja wróciłam właśnie ze spaceru z Kundlicą, byłyśmy sobie na polu koło nas i tam śnieg wyligany, bardziej czarny i żółty niż biały, a miejscami w ogóle jesień, uschła trawa, jesienne liście i mnóstwo kurzu wzbijanego przez Jamniorę (świetnie się w tych zeszłorocznych brązach kamuflującą), próbującą kopać dołki :P
Z Mamcią dzisiaj stwierdziłyśmy, że kupujemy nowy aparat fotograficzny i będziemy cykać fotki
Dzwonię co 2 minuty, ... , na razie nic nie wiem ...
[ Dodano: 2012-02-10, 17:41 ]
No i okazało się, że Moja Pani Doktor nie ma dziś dyżuru ...
Także dziś nic nie będę wiedziała ...
ćwiczymy ... wdech, wydech, wdech, wydech ... wdech, wydech ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justyna ta ścieżka jest cudna...tajemnicza...piękna..
To prawda, ale moją pierwszą myślą było: gdzie ją nosi po takich wertepach
O tej porze to chyba już powinnaś mieć telefon z wiadomościami od lekarza?...
Nie wiem kiedy rozpocząć taniec radości, bo że wszystko będzie dobrze jestem pewien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum