Co tam dobranoc, już wcześnie i trzeba powoli wstawać! Nie ma co byc śpiochem, tym bardziej, że ja się wziąłem za odganianie zimy i przywoływanie wiosny. Jak ktoś nie wierzy może sprawdzić http://www.forum-onkologi...8,15.htm#104426
Justyno, cytatu, który zamieściłaś powyżej nie znałem, ale nie mam takiej kończyny, która bym sie nie chciał pod tym podpisać. Jak często bowiem zapominamy o takich prawdach i pędzimy przed siebie w nadziei na osiągnięcie 'niewiadomoczego' zamiast się zatrzymac, rozejrzeć i stwierdzić, że to przecież TU.
Justyno dla Ciebie i wszystkich Twoich przemiłych Gości przesyłem Piękne Dzień Dobry!
Majkelku, przeróżnych 'złotych' myśli pełno u mnie w wątku. Co prawda ten mój wątek, to już długa lektura i różne 'złote myśli' trzeba wygrzebać spośród różnych 'głupot'
Justynko. Kubuś to ulubiona bajka mojego Matiego (przynajmniej na razie) a tym samym i moja :-). Ulubiona piosenka:
"Tamdadiram tamdadiram brzuszek burczy, bo się kurczy...."[muza]
I dla ciebie "małę conieco" (kwiatuszki dlatego bo nie ma miodku
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Witam wszystkich
U mnie co prawda nie świeci słońce, ale nie jest też buro... to dobry znak... Wiosna będzie tuż za rogiem
Odnośnie Kubusia Puchatka... życzę wielu poważnym dziełom, aby miały tyle mądrości i sensu co ta niby bajka.
Dla mnie Kubuś i Mały Książę to traktaty filozoficzne, dla niepoznaki ubrane w ciuszki bajek.... wiem skleroza i odciski mózgu, ale jakoś nie zmienię zdania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum