mogę jako pierwszy wszystkim życzyć WSPANIAŁEGO DNIA!
cleo33 napisał/a:
To ja następna dzieńdoberek Wszystkim
Otwieram swój wątek i czytam takie niby nic, takie proste 'dzień dobry', ale to nie jest takie nic, po prostu przemiły początek dnia, od razu buzia się cieszy.
Dzień dobry poniedziałkowo kolorowo
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Justyno, piękne fotki!!! Z jednej strony wielka radochę sprawia mi oglądanie zdjęć śniegu, a z drugiej to mnie zazdrość zżera Nie dość, że nie mam szans na śnieg w tym roku to na dodatek za oknem śliczne słońce a ja spędzę cały dzień za murami z 50-tką innych osób w jednej sali.
No ale nie ma tego złego, może i ja puszczę link do kilku fotek z zupełnie innej scenerii wieczorem (raczej polską nocą).
Życzę wszystkim miłego popołudnia i bardzo serdecznie pozdrawiam.
[ Dodano: 2012-02-20, 17:28 ]
Justynko, gdzie znalazłaś taką plantację jemioły?
A słońce też chyba trochę się przebija przez chmurki...
Zdjęcia cudne
[ Dodano: 2012-02-20, 17:40 ]
majkelek napisał/a:
Nie dość, że nie mam szans na śnieg w tym roku to na dodatek za oknem śliczne słońce a ja spędzę cały dzień za murami z 50-tką innych osób w jednej sali.
Podaj adres, śnieg prześlemy kurierem w najlepszym gatunku, tylko rozpędź trochę towarzystwo... za dużo chętnych
Jemioła jest wszędobylska, wszędzie jej pełno. A niektórzy to wykorzystują, że tyle jemioły na drzewie i wycinają drzewa.
Wiem, że pasożyt, ale fajnie wygląda na zdjęciach
majkelek napisał/a:
Justyno, piękne fotki!!!
roman1130 napisał/a:
Zdjęcia cudne
Dzięki
majkelek napisał/a:
ja puszczę link do kilku fotek z zupełnie innej scenerii wieczorem (raczej polską nocą).
Czekamy
majkelek napisał/a:
Życzę wszystkim miłego popołudnia i bardzo serdecznie pozdrawiam.
Też życzę wszystkim miłego wieczoru i pozdrawiam serdecznie
Dobre, hehehe ... ale z tym spotykamy się na co dzień ... ... tylko poczucie humoru i obśmianie nas uratuje
[ Dodano: 2012-02-20, 18:02 ]
roman1130 napisał/a:
Podaj adres, śnieg prześlemy kurierem w najlepszym gatunku,
hehehe ...
ale u nas już się topi
[ Dodano: 2012-02-20, 18:05 ]
Z ostatnich ciekawych wypowiedzi jakie usłyszałam na mój temat:
-Na co te pieniądze z 1% podatku?
-Na moje leczenie?
-To jeszcze będziesz się leczyć? Ileż można?
Kameleon malusieńki Brookesia micra to najmniejsza jaszczurka świata - gatunek odkryty dopiero co w lasach deszczowych północnego Madagaskaru. Więcej: http://blogs.nature.com/n...GPL_NatureBlogs
Szukaj mnie ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
-Na moje leczenie?
Dla mnie nie są to ciekawe wypowiedzi... dla mnie są to pytania z gatunku wredne i głupie, nie pytam kto zadaje takie pytania, ale na pewno nie zdarza się tej osobie używać zbyt często taktu i wyobraźni.
Jest to aż dziwne na tym forum
[ Dodano: 2012-02-20, 19:09 ]
chyba spaskudziłem sobie humor
[ Dodano: 2012-02-20, 19:22 ]
Przez 36 lat pracy zawodowej przechorowałem ok 3 m-cy a teraz od 19 maj 2011 błąkam się od jednego szpitala do drugiego i czort wie jak długo jeszcze będę zwiedzać szpitalne oddziały.
Ktoś kiedyś poradził mi spacer do lasu z myślą :"może coś cie zezre", bo przecież leczenie kosztuje.
Jeśli ten ktoś chciał zażartować, to moje poczucie humoru jakoś dziwnie zareagowało, tak jak po przeczytaniu pytania:Ile się będziesz leczyć?
Romanie to nie na tym forum się działo. To rozmowa z reala.
Przepraszam, nie chciałam spaskudzić Ci humoru.
Ludzie czasami gubią rozum (tak to nazwę ślicznie) i nie raz mnie zamurowało, zacisnęło gardło, urosły dwie gule itp.
Powtórzę się. Leżałam w izolatce takie sto nieszczęść po chemii, do tego (jakby to powiedział mu brat bardzo wulgarnie) ch... mnie strzela (tak wewnętrznie), dzwoni koleżanka, skarży się na swoje problemy w pracy, że ma nawał pracy, kontrole, do tego przeprowadzka do nowego mieszkania i takie duperele i w końcu stwierdza, że ona mnie szczerze zazdrości, że ja sobie tak leżę
aha ...
Kubie (znajomemu, który chorował na białaczkę) koleżanka się skarżyła na swoje szare nudne życie, a on ma takie ciekawe
No prostu Panie Boże po pierwsze daj mnie cierpliwość do ludzi i ... podobno powiedzieć o kimś, że jest głupi to nie obelga, tylko diagnoza
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Doktor Strosmeier z czeskiego filmu powiedział, że gdyby głupota unosiła, to niektórzy latali by jak gołębie, nie wiem jak zareagowałbym na taki tekst o którym mówimy, ale gdyby rozmowa odbywała się na wyciągnięcie ręki, to rozmówca musiałby trochę poleżeć lecząc swoje dolegliwości, nawet jeśli byłby płcią odmienną
Dla mnie takie "coś" przestaje być "kimś"
[ Dodano: 2012-02-20, 19:31 ]
Justysiu, masz rację szkoda czasu dla takich sytuacji, szkoda tylko, że to niekiedy tak cholernie długo boli.
-Na moje leczenie?
Nie przejmuj się Justyś zbytnio takimi beznadziejnymi uwagami,ten kto nie zastanawia się nad sensem swoich wypowiedzi jest po prostu nieszczęsliwym człowiekiem i tyle
U mnie dzis poszło
JustynaS1975 napisał/a:
No prostu Panie Boże po pierwsze daj mnie cierpliwość do ludzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum