Witaj madziap:)
Powiem Ci szczerze że ja tomograf miałam tylko raz zupełnie na początku i to nawet nie było w CO tylko na prywatnej wizycie od której wszystko się zaczęło. Potem tylko już w grę wchodził rezonans. Myślę że na USG guz powinien być widoczny ale przecież całą strukturę pokarze rezonans, dziwię się ze nikt Ci go nie zrobił
?
Gdzie w ogóle się leczysz?
Pytanko dziewczyny odnośnie ćwiczeń ja regularnie chodzę na siłkę, bieżnia, orbitrek, rowerek i ćwiczenia nie jestem jednak pewna czy to w jakiś sposób może mi zaszkodzić, guz umiejscowiony jest na mięśniu pośladkowym a przecież one są zwłókniałe ale cały czas wszystko tam pracuje co myślicie może rozmawiałyście ze swoimi lekarzami na temat aktywności fizycznej???
Mój lekarz twierdzi że mogę ćwiczyć ale wiedzie co dwie głowy to nie jedna
[ Dodano: 2010-11-18, 15:57 ]
madziap jeszcze jedno pytanko jak długo bierzesz leki??? Zastanawiam się czy one Ci pomogły, wspominałam mojemu lekarzowi ale stwierdził że są to tylko leki przeciwzapalne. Czasami mam wrazenie że nie ma dostatecznej wiedzy w temacie tej choroby
[ Dodano: 2010-11-18, 20:12 ]
hejka
Jeszcze coś mi się przypomniało, w wyniku radioterapii zniszczone zostały jajniki więc bezpłodność, menopauza w wieku 31 lat. Szczęściem przeogromnym jest to że jestem szczęśliwą mamą trójki dzieci:)zdążyłam urodzić:) Jestem na HTZ hormonalna terapia zastępcza, biorę tabletki ACIVELLE mam nadzieję ze one również nie wpływają na guza w sposób negatywny. Jeżeli cokolwiek wiecie proszę o info:)