Szlak
Mąż w piątek miał płytek 14 ty. Wczoraj 18, a dziś znowu spadły na 15!!!
Przecież była tendencja wzrostowa?Dlaczego tak się dzieje.A w ogóle wszystkie wyniki mu spadły. Jest podłamany, bo jutro jak by było ich 25 tys. to wyszedł by do domu na trochę. Mówi, że czuje się dobrze, ma apetyt, a tu ...
Powiedział,że chyba go trafi szlak, że przyszedł się leczyć na nowotwór a nie na głowę-od 31 grudnia zamknięci w pokoju.
Trudno powiedzieć konkretnie dlaczego tak się dzieje. Oprócz tego, że Mąż po takim leczenie jest mocno osłabiony i regeneruje się trudniej.
Zobaczymy co jutro przyniesie dzień
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Mąż jeszcze w domu.Morfologia słabo idzie w górę.Wczoraj było 33 płytek.Lekarz powiedział,że teraz dostanie mniejszą dawkę, bo organizm słabo się odbudowuje. Zobaczymy jak jutro płytki.
Dostał mąż wczoraj telefon od znajomego z CO, okazało się, ze zmarł można powiedzieć znajomy, który czekał na autoprzeszczep. Dostał 7 dawkę chemii, wyszedł do domu. Wylądował na oiomie. Zmarł. Nie wiadomo dlaczego. Mąż się troszkę podłamał Wcale się nie dziwię.
Betsi po maleńku , podtrzymuj męża na duchu! -koniecznie ,wiem że to trudne .
B.przykra sytuacja w związku ze zgonem znajomego ,ale to nie znaczy ,że Wam się nie uda.
Tu wszyscy trzymamy za Was kciuki,Kobietko nie poddawaj się tak łatwo. !
Pozdrawiam serdecznie,życząc wszystkiego dobrego .
Mąż jest po 6 dawce chemii.Miał zmniejszoną dawkę o 25%. Czuję się dobrze, mówi, że cały czas jest głodny Na weekendzie dostał ode mnie wałówkę jedzenia.Już prawie nie ma nic
dziś był badany przez laryngologa, bo ma zatoki. Coś tak ma, jakieś zgrubienia, dostał krople i antybiotyk przez 2 tygodnie.A przed przeszczepem ma mieć robiony tomograf zatok. Bo ma być czysto.
Mam pytanie czy mąż powinien mieć robionego peta przez przeszczepem?Miał robiony przed 5 dawką chemii.Ale nie mam przy sobie wyników.
[ Dodano: 2016-02-16, 18:11 ]
Znalazłam wyniki TK
Tomografia komputerowa 2016-01-18 - TK SZYI KLATKI PIERSIOWEJ JAMY BRZUSZNEJ I MIEDNICY Z KONTRASTEM iv. + KONTRAST DOUSTNY Wynik: TK szyi, klatki piersiowej, jamy brzusznej, miednicy z kontrastem dożylnym z 18.01.2016: W porównaniu z badaniem z 12.11.2015 - W płucach sa mniej liczne guzki do 7mm. Większe pogrubienie błony śluzowej w zatokach szcz^kowych. Węzły chłonne nad i pod przepona, ponizej 10mm w osi krotkiej. Sledziona miernie powiększona. Wątroba, trzustka, nadnercza, nerki, pęcherz moczowy, prostata w normie. Kości w normie.
Nie sądzę, żeby PET coś zmienił, obraz TK jest bardzo ok!
Przeszczepić i tak, i tak trzeba - a PET pewnie po przeszczepie. Mam nadzieję, że przeszczep pójdzie gładko.
oby tak dalej. Niech zjada całą wałówkę a Ty tylko dostarczaj, niech nabiera masy i siły, bo będzie mężowi to jeszcze potrzebne a i pewnie przyjdą dni gdzie apetyt będzie mniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum