Muszę się Wam do czegoś przyznać. Wpadłem w nałóg.
To uzależnienie to zloty u Gazdy.
Jeśli można proszę mnie i żonę wrzucić na listę.
Miśku, zawsze jest okazja, aby się napić, ale ta okazja jest szczególna. Ja od dzisiaj będę ćwiczył głowę i żołądek. Pomysł z tortem jest przedni.
[ Dodano: 2017-03-25, 18:34 ]
Może już nudny jezdem, ale jeśli info o zlocie byłoby w każdym dziale na początku (widoczne) byłoby świetnie. Ja choć zaglądam na forum regularnie przez przypadek zauważyłem.
Kuszą i kuszą tym zlotem, może spływ dla mnie niekoniecznie ale piękne widoki, doborowe towarzystwo, te grille, torty (jak ja lubię słodkości), panienki i inne pokusy brzmią ciekawie.
Mnie tam jeszcze nie było ale zapewne do grona swojego i mnie przygarniecie więc wstępnie dopisuje się do listy.
Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
7. Trebor z małżonką
8. Johanka
9. Marzena66 ze swoją drugą połową.
Trza odrobinę porządku w tym chaosie zaprowadzić:
Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
Następni chętni - proszę kopiować powyższą listę i dopisywać się na dole :-)
Hmm... Jak nie, to nie Trudno, pojedziemy gdzieś w świat.
panterkka,
To będziemy dwie nowe, bo mnie tam też jeszcze nie było, kiedyś musi być pierwszy raz
Asbaria,
Też się boję tej "baby" z tortu, DSS też napomknęła o jakimś niecnym celu , może chłopina jakiś wyskoczy, oj bedzie się działo. No cóż przygotuj chustki i na ten moment dzieciom zawiążemy oczęta
Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
7. Trebor z małżonką
8. Johanka
marzena66, jeżeli ja dołączę, to będziemy we trzy nowe, bo ja też nigdy nie byłam na tym zlocie
Oj podejrzewam, że moje dziewczynki szybko by zdarły chustki z oczu, bo takiej atrakcji nie chciały by przeoczyć... a z resztą... cycek to cycek
[ Dodano: 2017-03-30, 10:26 ]
No dobra... jedziemy do Was
Dopisuję się do listy:
Lista uczestników zlotu:
1. DSS z przychówkiem
2. Gazda
3. MisiekW
4. Madzia70
5. Krystyna48
6. Sonia21.
7. Trebor z małżonką
8. Johanka
10. Asbaria z mężem i dwójką dzieci
Już się nie mogę doczekać!!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-03-30, 13:24 ] Brawo, nie byłam tam ale wszyscy chwalą, sprawdzimy czy nas nie oszukują
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2017-03-31, 15:47 ] Oczywiście, że oszukują. Tak naprawdę, to jest beznadziejnie Ale wszyscy się boją przyznać, dlatego jedziemy już dwunasty raz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum