1. DSS z przybytkiem (łącznie szt. 4), tym razem bez psów
2. Basia2 osoby, doczekać się nie może:)
3. ewka 1 + mąż + 2 -je dzieci = 4 osoby (mamuśka jeszcze się namyśla)
4. Justyna: ja 1 sztuka+ewentualnie druga sztuka
5. krystyna48: tym razem bez oporów - przyjeżdża, o ile wszystko będzie ok
6. Ewa52: bedzie Jej bardzo milo kolejny raz sie z nami spotkac.
7. kuna13: określi się
8. sonia21: wstępnie ale nie obiecuje na 100% potwierdzi po wizycie u chirurga onkologa
Ja też nie dotrę, seeesja...
Ale odrobiłam pobyt w gminie Muszyna i okolicach w zeszłym tygodniu, było oczywiście pięknie, od śniegu do pełnego słońca.
Generalnie absolutnie zielono, błotniście, gliniaste ścieżki, ale czarnym szlakiem z Wierchomli nawet moi chłopcy zleźli :-)
Najechaliśmy "Zosię" i zastaliśmy 1maja Gazdę w pocie czoła montującego zagrodę dla kóz z elektrycznym pastuchem - przywitał nas dowcipem na temat ciągnięcia fragmentu instalacji elektrycznej, forma jest :-)
Życzę wszystkim dużo radochy w czerwcu!
Myślę wciąż myślę , nie wiem czy czas pozwoli a wypadałoby się pokazać na światło dzienne
A tak dla mojej wiedzy jakbym...... to czy trzeba wziąć udział w spływie bo ja z natury strachliwa i jeszcze pływać nie umiem i jeszcze wiele innych fobii mam , dlatego chciałabym wiedzieć czy pchać się do Was czy też nie
marzena66
Nie stresuj się kochana, wcale nie musisz brać udziału w spływie.
Tam odpoczywasz, masz ochotę zejść na śniadanie, obiad, etc to schodzisz, nie masz nastroju nie idziesz....
I tak jest przyjemnie, miło ,cudownie....
Zapisz się!
Ja tym razem BEZ pięciu mężów i dziecka, za to w towarzystwie mieszanym, doborowym, znanym Gaździe częściowo skądinąd Sztuk 3 do 5, konfiguracja po pokojach dowolna.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum