Witam dziękuje alaslepa , nie kaszle nie czuje się przeziębiona i nie mam gorączki , ale trudno mi z tym poradzić choć mam lekarstwa i pukam jamę ustną co chwilkę ,,, pozdrawiam
Witaj mam w ustach takie ropne czopy mam przepisaną nystatynę i tabletki , coś na f na języku najbardziej mnie boli nie wiem czym jeszcze mogę łagodzić ból i ile to będzie trwało jeszcze jak połykam to boli mnie mam już dość pozdrawiam
Witam nie wiem ale po kroplówce boli mnie ręka i miejsce wzdłuż żyły jest zaczerwienione co robić czy czymś smarować , to nie była kroplówka z chemią pozdrawiam
Witaj kikaa43.
Kup w aptece maść-żel zawierający wyciąg z kasztanowca, pomaga - sprawdzone na moim tacie . Smaruj nim rękę wykonując delikatny masaż.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Witam 10 września mam 3 chemię , która trwa non stop przez 5 dni , chciałam wam napisać , że miałam mieć założony peg , ale nie wiem czy dzięki chemii czy mojej mamie przełyk się odblokował. Moja mama robi mi okłady na przełyku w miejscu gdzie jest guz z żywokostu dodatkowo piję olej lniany przegotowany z żywokostem oraz kroplę balsamu Szostakowskiego nie wiem co mi pomaga .\, ale ogólnie czuje się dobrze nabieram ciała imam dobry apetyt może ktoś wie czy to dobry objaw? pozdrawiam
Witaj, bardzo się cieszę , że jest lepiej. Pewnie działa jedno i drugie. Z żywokostem bądź ostrożna, bo nadmiar nie jest dobry. Ja dziś lub jutro ostatni raz, narazie,jadę do Gliwic. Tata kończy radioterapię. Życzę siły i powodzenia
Dziękuje beti* i JZ0509 za trzymanie kciuków , wiem że co za dużo to nie zdrowo na razie tylko pije codziennie kroplę balsamu Szostakowskiego jutro jadę na kolejną chemię i muszę to zwalczyć . pozdrawiam
[ Dodano: 2013-09-09, 10:13 ]
Witam ponownie może jakaś odpowiedż fachowa bardzo proszę
Fachowo,to ja nie odpowiem,ale Balsamu Szostakowskiego się trzymaj,bo odkąd zalecił mi go laryngolog,skończyły się moje gardłowe problemy. Nieustająco trzymam za Ciebie kciuki
Witam jestem po 3 chemii mam pytanie co jeść by poprawić wyniki szpiku kostnego , oprócz kwasu foliowego i witaminy B , chodzi mi o jedzeni co wspomaga pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum