Również chciałam Ci przesłać dobrą energię, płacz czkaweczko ile tylko potrzebujesz!!!
Jak przyjdzie czas, to napewno się zmobilizujesz to jakiejś aktywności, działania. Będzie wiosna zaraz, która napewno przyniesie Ci dużo bólu, bo już będzie bez mamy, ale mam nadzieję, ze bedziesz miała siłę opiekowac się ogródkiem i nawet płakać na te roślinki, które posadzisz.
Bo nic na siłę, tak sie nie da.
czkawka, kochana Nasza czkaweczko pozwoliłam sobie również wejść na link od Goni ..... włączyłam i czytałam od nowa Twój wątek i znowu popłakałam się ".....Ci co odchodzą wciąż z Nami są......" Trzymaj się czkaweczkoooooooooo
[ Dodano: 2011-03-10, 22:26 ]
Czkaweczko jak minął Ci kolejny ciężki dzień ???
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witam.
Dziękuję za pamięć.
Mija dzień za dniem i jakoś tak jałowo. Jakby nic sensu nie miało, a tu żyć trzeba.
Jakbym od nowa musiała się do świata przyzwyczajać.
Niby wszystko jest takie "normalne", ale....
Pozdrawiam.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum