Tak oznaczenie takie jak podałaś - T4N2M0 CS IIIB? , komputer mi psikusa zrobił.
Mama jutro ma kolejny tomograf w centrum onkologii przed radioterapią,
a ten był wykonany 01 kwietnia w Pile.
Szpital w Pile często na wypisach robi błędy w datach tak tomograf był 06.02 po raz pierwszy.
_________________ Marta82
Kocham Cię mamusiu: 20.03.1947 - 15.01.2013 r.
Witaj Ewelinko,
mama od wczoraj jest w Ludwikowie, ma ponad 6 tygodni naświetlań przed sobą.
Czuje się dobrze, z nogą wszystko w porządku.
Pozostaje nam być dobrej myśli.
Pozdrawim
Mam nadzieję, że to będzie dobre 6 tygodni. Korzystajcie z pięknej pogody i spędzajcie razem jak najwięcej czasu. Moja mama miała naświetlania na początku lipca. Spacerowałyśmy całe dni dookoła szpitala. Spacerek - obiadek - spaderek - obiadek (mama była na sterydach ). To była fajny czas, czego i Wam życzę.
Nie czytaj, nie myśl co będzie, nie wybiegaj w przyszłość - ciesz się tym co jest:
Marta82 napisał/a:
Czuje się dobrze, z nogą wszystko w porządku.
[ Dodano: 2012-05-23, 08:55 ]
Zdjęcie w awatarku jest właśnie ze szpitala, z czasów naświetleń. W weekend odwiedzalismy Mame całą rodziną.
Marta,
Mam nadzieję, ze Mamie w Ludwikowie sie w miarę podoba:) Okolica ładna, zdrowie powietrze itp.
Mój tata był tam tylko 3 tygodnie, ale co chwilę bral przepustke i wymykał się popołudniami do domu:) Ale to było 2 lata temu - teraz podobno jest wyremontowane i jest w miarę - lepsza organizacja i zarządzanie. W końcu sa tam pacjenci onkologiczni, więc nie mogę leżec pokotem byle gdzie...
Własnie wróciłam, wszystko jest dobrze. Jutro będę miała chwilę więcej to napiszę, ale póki co wszystko ku dobremu i oby tak dalej.
Pozdrawiam was gorąco:)
Byłam u mamy w niedzielę, na razie chyba żeby za wcześnie pisać o czymkolwiek, czuje się dobrze, ma apetyt i jest ok, poza tym, że marudzi, że tak długo musi tam siedzieć.
Pani doktor po badaniu i osłuchaniu powiedziała, że na razie wszystko jest dobrze, ale za wcześnie by mówić o jakichkolwiek rokowaniach.
Pozostaje czekać i cieszyć się tym co jest, już półtora tygodnia za nami.
Marto, cieszę się bardzo, że mama się jako tako odnalazła w Ludwikowie. Czas jakoś zleci, zaraz będą dwa tygodnie, potem jeszcze chwilka i będzie połowa a potem to już z górki
Liczenie dni w trakcie radioterapii ma sens, robią to wszyscy, najważniejsze aby nie przejmować się że to tak długo jeszcze do połowy, do końca.
Życzę cierpliwośći
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum