Obudziłam się dziś o 4.30, wyobrażałam sobie w myślach co jej powiem, gdy do niej pojadę. Mamusia odeszła o 5.10, nie było mnie przy niej, była sama....
Kocham CIę mamo najbardziej na świecie, będę opowiadała Maksymilianowie, gdy się urodzi o tym jaką miał babcię, że był jej największym marzeniem...już jesteś spokojna, wiem, że zawsze będziesz przy mnie....odpoczuwaj
_________________ Marta82
Kocham Cię mamusiu: 20.03.1947 - 15.01.2013 r.
Marta, trzymaj się dzielnie. Rozumiem, co przechodzisz. W grudniu odeszła moja Mama - chorowała na DRP. Są choroby, w przypadku których śmierć jest wybawieniem... Dużo siły Ci życzę.
_________________ MAMA (10.01.1952 – 21.12.2012) DRP – 2,5 roku od diagnozy
Marta82, jest mi naprawdę niezmiernie przykro. Twoja mama byłaby wspaniałą Babcią, wiem, że dokonasz wszelkich starań, aby Twój synek również tak sądził. Przyjmij proszę moje największe wyrazy współczucia . A Tobie i maluszkowi dużo dużo siły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum