Dziękuję ludzie,
dziś skontaktowałam się z lekarzem prowadzącym i już wszystko wiem bo wiecie wpadłam w panike jak po MST zaczął miec ostre omamy nie do ogarniecia, zero kontaktu a niby lekarz powiedział że ten ma byc super no ale już wiem po prostu 3 dni musi się mózg przyzwyczaic... Walczymy dalej
Tak właśnie płaciłam, ok 14 zł i byłam zdziwiona że na recepcie jest literka B czyli bezpłatne a za 2 opakowania zawsze wychodziło prawie 30 zł.
Anno, do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić
Pozdrawiam
Magda
kontaktowalas sie z hospicjum? wiem, ze mozna u nich wypozyczyc koncentrator tlenu a jesli chodzi o leki to glownie na dusznosci podaja dexaven.Moj tata mial tez przrepisane spiriva i oxidol . Mysle ze powinnas jak najszybciej skontaktowac sie z ;ekarzem , ktory cos poradzi na zlagodzenie dusznosci.
17.30 odszedł po całym dniu ogromnych zmagań, wielkich wysiłków, odszedł tak bardzo cichutko, delikatnie po prostu usypiał i w przeciagu paru minut usnął. Jeszcze to do mnie nie dociera, jeszcze mam wrażenie, że śpi, że jutro pojadę do szpitala że go potrzymam za rękę, Jezu jak to jest bardzo trudne żegnac tak ważną, wartościową i mądrą osobę, jak trudno jest zrozumiec, że już nie mam Taty ....
Dziękuję wszystkim, ktorzy byli tak serdeczni i życzliwi i wspierali, doradzali.
DZIĘKUJĘ i walczcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum