Napiszę co jeszcze ja zrobiłam.Otóż,informację o tym konkursie wkleiłam w moje miejscowe forum,w którym też niekiedy piszę.Jest w temacie Ogłoszenia -zakładka -onkologia.Już ma sporo wejść.
Poza tym poprosiłam o pomoc moje dzieci,a one rozpowszechniły na swoich forach,m.innymi Promyczek.
http://forum.wejher.com/v...p=246753#246753
Na tym forum mamy dobrego Administratora i Moderatorów,i warto nas odwiedzić.
[ Dodano: 2011-12-09, 11:39 ]
Temat - Wszystko,a nie Ogłoszenia.jednak sprawdziłam,otwiera się na stronie z info o konkursie.
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
no to miało być dzisiaj 9 głosików./..a wyszło, że namówiłam kuzynkę i też zagłosowała, czyli 10 wyrobiona więc norma..Dobranoc
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
No to na dziś norma z procentem wyrobiona... razem "szczęśliwa trzynastka" Dobrej nocy życzę wszystkim
asereT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum