Jestem po kontroli wszystko ok.Kolejna wizyta w grudniu .Mam zrobic w miedzy czasie Tk.Profesor mowil ,ze ogladal ostatnia plytke z tk na"kominku' z radiologami i torakochirurgiem i wedlug nich to nic zlego.Wiec tego sie trzymam.Dziekuje za kciuki.
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Myślę że to własnie kręgosłup może odpowiadać za twoje bóle. Głowa do góry myślę że nasz wspólny "kolega" szybko się o ciebie nie upomni . Pozdrawiam!!!
Przepraszam,że odbiegnę troszkę od swojej choroby.Życie doświadcza mnie samymi tragediami.Kilka dni temu zmarł mój tata.Człowiek,który nigdy nie chorował.Był osobą bardzo aktywną.Nie mogę pogodzić się z tym.Czytałam na forum wątki osób ,które traciły swoich najbliższych.Dziś wiem co to znaczy.Smutek ,tęsknota i żal ogarnęła moje serce!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum