hej! SUPER wiesci! Widzisz wszystko bedzie dobrze a to, że się nakrecasz??? Hmmmm chyba normalna reakcja,lepiej reagowac wczesniej niz za pozno:) Ale sie ciesze
a jak się czuje przyszla mamusia i dzidzius?
A dziekuje wszystko w porzadku.Bardzo dziekuje za pamiec i pozdrawiam.
_________________ Niedawno dowiedzialam sie ze mam czerniaka breslow 0,2mm Clark II stopien,owrzodzenie(-) angioinwazja(-),komponent IN SITU SSM,JM-1/1MM2-NASKOREK!Bylam na konsultacji w CO w Warszawie i czekam na badanie wartownika.Bardzo sie boje!!
GRATULACJE
będzie dobrze - może po prostu wynik RTG nie wyszedł z przyczyn technicznych - np poruszenie przy robieniu zdjęcia - często tak bywa Nie martw się na zapas
Trzymam za WAS kciuki
Dwa tygodnie temu urodzilam zdrowego synka.Dzis odebralam wynik lozyska wszystko ok.Zrobilam rowniez usg j.brzusznej,wezlow i blizny tez ok.Natomiast martwi mnie wynik rtg pluc poniewaz mam jutro jeszcze raz powtorzyc poniewaz cos sie lekarzowi nie podoba.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Trzymajcie kciuki.
Ale super, Gratuluje synka
Wyniczki też bedą dobre zobaczysz
P.S. Myślam o Was ostanio.
Buziaczki dla Was wszystkich
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
tak się cieszę na wieść i dzieciątku!!!!
I martwię, że Ty się umartwiasz, zwłaszcza w takim momencie...
Jestem przekonana, że to nie przerzut ani nic strasznego,
Przy parametrach Twojego czerniaka nie wydaje prawdopodobnym by ta zmiana była przerzutem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum