Witaj!
Mam nadzieję, że u Ciebie droga Zuziu jest poprawa z tą raną. Często o Tobie myślę i zaglądam do Twojego wątku, trzymając kciuki za Twoje zdrowie i powrót do maluszków w pracy.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
U mnie stara bida, co do rany - hm nie ma zbyt wielkiej poprawy.Byc może jak już w końcu przestanie sączyć zostanie poprostu zszyta.
W niedługim czasie wracam do pracy, bo mija juz pół roku zwolnienia i poprostu muszę. Ale jakoś szczególnie się tym nie martwię, bo bardzo mi brakuje moich maluszków jak już pisałam kiedyś.
zufed,
Czasami niedobór cynku powoduje gorsze gojenie się ran. Może spróbujesz włączyć sobie jakiś preparat?
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Zuza- zadko zaglądam na forum, jednak do CIebie zawsze Kurde niech się to zacznie goić w końcu noooo :* i wielkie strasznie śliniaste buzi odemnie :************
Witaj Zuza. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki.
Wklejam tu linka w temacie leczenia ran, choć to raczej Ci nie pomoże, jednak może zainteresować.
http://www.termedia.pl/Ko...ie&e=142&p=1359
Pozdrawiam cieplutko.
[ Dodano: 2012-07-30, 21:35 ]
tzn. konferencja nie pomoże, doprecyzowywuję bo jak przeczytałem co napisałem to jakoś tak nieładnie zabrzmiało.
Ściskam serdecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum