Niby internet, niby osoba mi nieznana osobiście, ale emocje jakby prawdziwe. Ostatnio czytam ze ściskiem w dołku
http://www.chustka.blogspot.com/
[ Dodano: 2012-10-20, 23:06 ]
niki napisał/a:
Justynko przyznam się ze jedno z Twoich zdjęć także jest tapetą u mnie
To ja czerwienię
Niki, bardzo dziękuję za przemiłe słowa.
Ogólnie Niki, już Ci to pisałam, bardzo lubię czytać Twoje posty, komentarze, rady, po prostu mądre słowa. Teraz dziękuję za całokształt
Dziękuję za to, że jesteś na tym forum
Dziękuję, że się u mnie piszesz
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-10-20, 23:07 ]
ewka1 napisał/a:
Dzień dobry Justynko
Ewuniu, przepraszam, że nie odpowiedziałam Ci dzisiaj dzień dobry. Życzę Ci udanej niedzieli, ale wpierw dobrej nocki
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dobry wieczór
Dziś mgła utrzymywała się (tak naprawdę) cały dzień.
Dziś byłam w odwiedzinach u Oli. Starałam się, aby Ola miała miły czas. Wyszłyśmy na spacer, na powietrze (tzn. ona na wózku), ale pomimo mgły, pogoda była całkiem przyjemna. A na czas, gdy byłyśmy na dworze, słońce świeciło i było ciepło
Poza tym żółte liście w słońcu to uczta dla oczu
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/68339_455879487788509_1714795697_n.jpg
(inne kolory to też uczta dla oczu, ale akurat innych nie sfotografowałam )
I przypomnę:
Śpieszmy się być szczęśliwi! Dni mijają tak szybko, życie jest krótkie. - P. Bosmans
Dzień dobry Ewo
Po południu wyjście na spotkanie z przyjaciółką (w planach obgadanie ważnych spraw )
Na razie leniwie jak na poniedziałek. Choć oporządziłam swoje mieszkanie, ale wszystko bez pośpiechu. Teraz zasłużona kawka.
Udanego dnia, chociaż u nas dziś mocno depresyjnie, bo mgła nie daje za wygraną , a poza tym "gile" do pasa - znaczy się jestem mocno pociągająca i przypominaja mi się smarkate lata...
Mam nadzieję, ze Ty czujesz się już dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum