Więc tak
Trzeba znaleźć sponsora- zacząć od drobnostek gdzie można bedzi spprzedać koszulkę z logo DSS w ten sposób aby pokryły się koszty zakupu + nadruku
A w dodatku aby fundacja z tej sprzedaży miała profity z których będzie mogła się rozwijać a do tego nadal zakupywać i rozprowadzać gażety przedewszystkim na rzecz fundacji.
Swoją drogą nie wiem dla czego nie można we własnym zakresie zorganizować sobie T-shirt-a z logo i adresem forum. Przecież to jest dodatkowa reklama działająca na rzecz forum i fundacji a nie na własne korzyści
Przy czym jasną sprawą jest ze logo było by własnie to samo co mamy na str głównej forum.
Im więcej osób o nas wie tym lepiej.
Przecież rozprowadzamy ulotki juz z logo forum, dla czego by nie nosić tego loga na swojej koszukce ?
FUndacji to nic nie kosztuje a jedynie rozpowszechnienie istnienia forum i fundacji
a tym samym pomoc innym .
Jeżeli mam złe odczucia naprostujcie mnie
Jak widac sa już osoby chętne do pomocy w stworzeniu odpowiedniej grafiki i nie tylko jak np
Łysy , czy
aina
aina napisał/a: |
Łysy
Skoro masz możliwość załatwienia takich gadżetów w małych ilościach i dobrej cenie to chylę czoła, jak nie to uderzaj do mnie. Robię to bezinteresownie i nie gryzę :)
Pozdrawiam |
Ja zdeklarowałam się do stworzenia rękodzieła gdzie prosiłam o nakierowanie- pomysły (do tej pory nikt zadnego pomysłu mi nie podrzucił ) Też mogła bym poświęcić chwilkę czasu gdzie stworzyła bym coś z masy solnej (niby banał ale pięknie może to wyglądać i przynieść zyski na rzecz gadżetów fundacji )
I nie tylko masa solna. jeste wiele rzeczy które potrafimy i którymi możemy wspomóc fundację
Można stworzyć dział sprzedazy gadżetów na rzecz fundacji, dział licytacji...
Gdzies na forum jedna przemiła osoba pytała (jako ze mam ostanio mętlik w głowie i nie pamiętam nicku) o aukcję na rzecz fundacji- sprzedaż rękodziała/rzeźby śp. męża tej właśnie Pani. Nie dość ze dar serca dla fundacji to i pomoc w rozwoju fundacji.
Ja ogólnie mam mase pomysłów ale jak zwykle nie potrafię się wyslowić |ohno|
najlepiej wychodzi mi rozmowa werbalna widząc rozmówce więc wybaczcie