sir_tomek, brawo, żółty napis wrzuciłabym na tył tj. na bary z www. FUNDACJI. Jeszcze jedno -już wiemy, że kolor czerwony i niebieski jako tło a co za tym idzie kolor koszulki-niestety odpada, a to dlatego iż kolory LOGO są nie do ruszenia. Logo to logo, z kształtem i kolorami.
Pomysł super zarówno Twój jak i Łysego. Jesteście cudowni.
cieszę się, że choć troszkę się Wam podoba jak znajdę chwilę wolnego czasu np. jutro to postaram się zmienić design koszulki zgodnie z Waszymi wskazówkami zobaczymy jak wtedy będzie się prezentować
_________________ Tu pulmonis dex - miejmy nadzieję, że pozapalny
madziorek, co do polo to postaram się jutro coś wygooglować, jakieś zdjęcie koszulki polo i wlepię logo. I jak czasu starczy po pobawię się z kubkiem :P A teraz zmykam spać Dobrej nocy wszystkim
_________________ Tu pulmonis dex - miejmy nadzieję, że pozapalny
pomysły Tomka fajne, proponuję białą koszulkę a żółte wuwuwu na barkach
ja z grafiki jestem noga a moja "obiecana pomoc" w tej materii jest obecnie zarobiona i nie może się zająć
madziorek napisał/a:
ta wersja nie przejdzie, bo w czym to prać? do kolorów czy do białego?
przecież dobrze wiecie szanowne Panie, że faceci dzielą pranie na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć"
ważne: jeśli już zapadnie decyzja o wdrożeniu zlecenia koszulek z logo to pamiętajcie, by miały stosowną gramaturę. Pewnie trudno będzie zakupić "not made in China" ale zawsze warto zainwestować w jakość, która nie zniknie z pierwszym praniem.
Łysy
_________________ jeśli masz zamiar chorować musisz być zdrowy i mieć pieniądze:)
A ja mam inne pytanie.Nidługo,jak tylko wyliżę sie po operacji,wypuszczam w świat trochę stronę ,trochę portal o i link do skierowany do rodziców i nauczycieli edukacji wszesnoszkolnej(przedszkola) i nauczania początkowego.Przedsięwzięcie jest mojej i mojej żony firmy doradczo-szkoleniowej.Może mógłbym gdzieś tam wrzucić logo i link do forum?Tak mi teraz przyszło to do głowy.Tylko wydaje mi się że powinno to być z jakimś sensownym komentarzem.Co fundacja na to.A może ktoś napisze taki właśnie sensowny komentarz."Dzieło"jest prawie gotowe,narazie jednak nie pokazę.Wybaczcie,ale muszę przestrzegać pewnych elementów nazwijmy to tajemnicy handlowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum