1. DSS z przybytkiem (dzieci) + Basia (mama DSS) - jeden apartament lub 2 x 2 (psów tym razem nie będzie
) - 207
2. krystyna48 z Kujaw - pierwszy raz, ale przekonamy Ją by nie był ostatni ... ;-)
- 204
3. obertas - bukuje miejsce - Rydz
4. MisiekW - na pewno nas odwiedzi
5. Nika2 - z Markiem i Nero (pierwszy to Małżonek, drugi Czworonóg
) - Rydz (będzie mnie to bolało)
6. zoi + Agapi (mała suczka) - 201
7. Ania Konopka - moja mama i tata Mariusza - 15
8. gabi30 - o ile zostanie zabrana, a zostanie - no i okazuje się, że będzie :D + koleżanka Agnieszka - 5
9. majkelek bez Małżonki (niestety), czyli szt1 - zakwaterowanie: gdzie się da, czyli choćby i w garażu. - Rydz...
10. Edvige czyżby miejsca za mało? (to ja w samochodzie drzemnę a swego miejsca ustąpię taki jestem zaczepno obronny granat- vel obertas)
Rydz...
11. Madzia70 - lekarz - tym razem bez dziecka ale z pięcioma mężami - Rydz (cholera, serce boli)
12. Małgosia81 przylatuje z mamą - 202
13. mania z synkiem (Fabiankiem) + rodzice - młodziutka chora z rozsiewem HCC, ale co tam... Zlot jest nasz! A wspomnienia - niezapomniane. - 17
14. ewka1 - pomyśli, zobaczy. "Stary Zlotowicz".... Ostatecznie będzie! Zabiera męża? ;-) ewka 1 będzie z mężem , dwójką dzieci i mamuśką Mirką :-) Barrrrdzo prosimy o pokój dwu i trzy osobowy (mam nadzieję,że to będzie możliwe).Przyjedziemy w czwartek 10.09. w godzinach rannych i zostajemy do niedzieli :-) - 2,3
15. Basia2000 - czy mogłybyśmy się w końcu osobiście poznać?...
- Basia2000 z przyjaciółką lekarką, która przyjedzie z Radomia od czwartku do niedzieli (przyjaciółka), natomiast ja i Robert ( Obertas ), który zgarnie mnie do swojego auta na tę daleką podróż
, planujemy zostać ze trzy dni po zlocie ( Gazdo, czy będzie to możliwe? ) - 202
16. kimis757 - Wielokrotny Zlotowicz i autor filmów ze Zlotów, pięknych i wzruszających - Rydz
17. Johanka z Bratem (ukochani odpadli) - Rydz
18. aso
201
19. missy, która znajdzie w niedzielę pomoc w dotarciu do Nowego Sącza-Ekhm, Aha,ja będę z karimatą i śpiworem. Więc spokojnie można mnie upchnąć np. w kuchni
20. Agnieszka89, z Mężem- co doczekać się nie może... I my też!
21. łezka
22. JoannaO -Ekhm, jeszcze MojaMama! :-) - 204
23. KlaWik -witamy Mazowsze
- 201
24. Karina Święch nie ma totamto_____ :okok"
[ Dodano: 2015-09-10, 10:41 ]
W sobotę będą jeszcze dwa pokoje wolne - 2, oraz 3-osobowy...