Ja też dziękuję Wam wszystkim
1. DSS z przybytkiem, która przespała własny wykład + Basi (mamie DSS), która ma wykłady DSS w... mailu
2. krystynie48 z Kujaw, która pozbyła się oporów i waporów
3. obertasowi, który na następny raz na pewno wydrukuje, bo teraz nie zdążył
4. MiśkowiW, z którym mam po co wrócić do zamku w Starej Lubowni, i który przeżyje jakoś bez parasola
5. zoi + Agapi (małej suczce), które dogadały się w sprawie zwiedzania zamku
6. Ani Konopce - jej mamie i tacie Mariusza, którzy są z nami i inaczej sobie nie wyobrażam
7. gabi30, która jednak miała przesrane i bardzo się z tego cieszyła
8. majkelkowi bez Małżonki (niestety), który w czasie niedzielnego powrotu z kościoła (kwadrans) napisał za mnie pół doktoratu
9. Edvige, której uśmiech nieschodzący z pyszczka zagwarantował pogodę jak żyletę
10. Małgosi81 przylecianej z mamą, której ciepło i serdeczność przywraca mi wiarę ludzi
11. manii z synkiem (Fabiankiem) + rodzicom, którzy tworzyli zgraną pakę, co daje mi nadzieję na przyszłość
12. ewce1, "Staremu Zlotowiczowi" z mężem , dwójką dzieci i mamuśką Mirką :-) - za wierność tradycji zlotu i nie tylko
13. Basi2000 z przyjaciółką lekarką, które cierpiały w niedzielę na ból głowy, ale mimo to zeszły na dół, żeby się pożegnać
14. kmisowi757 - Wielokrotnemu Zlotowiczowi, za film, który niewątpliwie powstanie
15. Johance z Bratem, która musi być na następnym zlocie, ponieważ olała mnie przy pożegnaniu i musi to nadrobić
16. aso
, której cicha obecność na zlocie i na Forum nie pozostaje niezauważona
17. missy, która się zastanawia
18. Agnieszce89, z Mężem - za udostępnienie mi własnego łóżka i opiekę nad Gabi
19. łezce, która wbrew nickowi stymulowała uśmiech na wszystkich gębach
20. JoannieO - a dokładniej - ekhm, JejMamie!, która powoli staje się jedną z ikon zlotu - tak trzymać
21. KlaWik - witamy Mazowsze, która ma do mnie 15 km, ale woli jechać do Żegiestowa, żeby się spotkać - i jakoś jej się nie dziwię
22. Karinie Święch, która przez 3 dni sprowadzała życie z wysokiego C do normalnego (czytaj: wariackiego) poziomu
23. Treborowi, jego Żonie i trzem M. - za gadkę w ruinach zamku i wychowywanie przyszłego lekarza (a może trzech)
24. The last, but not least - Gaździe i Gaździnie - Sami Wiedzą Za Co
Edytowałam i dopisałam, kogo trzeba. Przepraszam. Tak to jest, jak człowiek trzyma się ściśle rozpisek i algorytmów - warto czasami uaktywnić myślenie...