[ Dodano: 2012-12-04, 08:05 ]
Dzisiaj operacja się nie odbędzie. Małego wypisali do domu ponieważ na intensywnej terapii nie ma miejsc ( mają tylko 6) i nie mogą mu zapewnić odpowiedniej opieki pooperacyjnej. Boże widzisz i nie grzmisz.... :(
Małego właśnie zabrali na blok operacyjny-zaczyna się...trzeba "potwora" usunąć. Proszę Was pomódlcie się ze mną o pomyślny przebieg operacji i siłę dla rodziców....
Trzymam kciuki, mój 5 latek przeszedł dwie operacje (co prawda nie onkologiczne) ale pod narkozą strasznie to przeżyłam. Dlatego życzę dużo zdrówka dla małego i trzymam kciuki bardzo bardzo mocno.
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Część chirurgów już wyszła. Guz wycięty w całości, musieli usunąć kawałek grasicy, lekarze mówią że z niej się wydobył bo w tym miejscu się mocno trzymał i było go tam najwięcej. Wszystko przebiega dobrze, oby tak do końca...
[ Dodano: 2012-12-13, 15:01 ]
Operacja się udała wszystko poszło zgodnie z planem. Jeszcze tylko tomografia głowy w momencie wyciągania rurki z rany. Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia i modlitwę.
Ufff ! Będę się modlić o szybką rekonwalescencję i powrót do zdrowia. A dla rodziców i bliskich dużo sił i cierpliwości Teraz już będzie tylko lepiej !
Kochani bardzo zła wiadomość!!!!!!! Wyniki całości guza wykazały że to JEDNAK NAJBARDZIEJ ZŁOŚLIWY! Nie potrafie w to uwierzyć, jak tak można?! Okazało się że w tym guzie 25% było nowotworu złośliwego...co dalej? czy jest szansa na całkowite wyleczenie? Pomóżcie bo mi brakuje sił i wiary...skąd tyle zła i niesprawiedliwości na tym świecie?!
Niestety może będę obcesowy ale "NAJBARDZIEJ ZŁOŚLIWY" to niestety żadna informacja. Jak będą dostępne wyniki hist-pat zamieść je tutaj a wtedy postaramy się opisać wszystko tak aby było to zrozumiałe i jasne. W tym momencie z określeniem "najbardziej złośliwy" nic nie możemy zrobić. Rozumiem, że takie określenie wynika z Twojego strachu ale informacje przekazywane jak "głuchy telefon" nie będą pomocne. Poczekajmy na wynik histopatologiczny.
Pozdrawiam
_________________ www.rjforum.pl - Nowotwór jądra to nie wyrok! Masz wątpliwości? Dowiedz się więcej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum