_________________ witam...chciałabym uzyskać informację odnośnie leczenia zwłóknienia zaotrzewnowego. lecze sie w centrum onkologii. przyjmuje Tamoxifen. jest stabilizacja lecz szukam pomocy gdyż w Bydgoszczy nikt nie może mi więcej pomóc....BEATA
Inka! Dzięki Tobie czuję, słyszę, widzę dużo lepiej i wyraźniej niż dotychczas. Jestem tu bardzo krótko i wiem że nie tak powinnam zacząć spacer po forum. To nie regulamin powinien być obowiązkowy, ale lektura wszystkich Twoich postów. Wszystko w życiu ma swój cel... Aż jest dla mnie niesamowitym - fakt, że mieszkam tak blisko tak niesamowitej osoby. (Papież był tak daleko)
Tak bardzo dziękuję że trafiłam dzięki DSS na ten wyróżniony Temat.
Dużo zdrowia, wytrwałości tak wiele zrobiłaś dla tak wielu.
Tak chciałabym móc zamienić choć słowo z Tobą
Ściskam podziwiam i czekam
Witam,
dzisiaj Inkę zastałam w dobrej kondycji psychicznej.
Przekazuję Wam od Niej serdeczne podziękowania za to, że jesteście.
Inka została przekazana całkowicie pod opiekę Hospicjum.
Leży teraz na łóżku sterowanym pilotem. Raz leży, raz siedzi, ale to już coś lepszego niż leżenie tzw. ''plackiem'. Bez wkładania swoich sił fizycznych, zmienia dowolnie pozycje.
Przy łóżku stoi maszyna z tlenem na każde żądanie.
Na nodze wciąż gips.
Na 8 godzin dziennie opiekunka.
Chce się rzec, full serwis...................
Mąż Inki obecnie jest w szpitalu na drugim zabiegu.
Kochana, witam, jestem z Tobą! I kciuki też zaciskam! Się rehabilituj, i wracaj do nas !!! I to jak najszybciej! Bo nam Ciebie tu brakuje! To się nie da tak - narobić komuś apetytu swoją osobowością - i zniknąć. Bo zawsze ktoś będzie czekał, ciekaw nowej osoby... A kimże do licha jest ta JaInka... A Ona jest... - niedefiniowalna!
Pozdrawiam okropnie! i niecierpliwie, z nadzieją choćby na : "to ja, Ja.Inka. Jestem."...!
JaInko Droga!
My tu ciagle na Ciebie czekamy:):):)
pamiętaj o nas i wpadnij choć na jedno słówko...
ściskam ogromnie i trzymam kciuki za Ciebie i Męża.
PS. Elżbieto... dziękujemy za info. Ucałuj nastepnym razem JaInkę od nas:)
Dziękuję, że jesteś z nami. Za Twoje wiadomości, zawsze czytane przez nas z tak wielkim zainteresowaniem.
Dziękuję za Twoje głębokie listy, zza których widać Twoją osobę ... Twoje bogactwo doświadczeń ...
I Twoją wielką pracę. Szacunek i podziw ! Dziękuję i pozdrawiam Cię najserdeczniej
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum