A! no to już kumam, o co z Tobą chodzi jo_a.
Wybacz, że nie umiem pisać o d.... marynie, jak jestem w żałobie.
I jak ktoś ma poważne problemy ze zdrowiem, z życiem.
A i tak trochę próbujemy żyć normalnie i żartować.
[ Dodano: 2012-12-14, 08:41 ]
No dobra, przemyślałam.
Sorki Sara, że tak Ci tu smęcę gdy tymczasem życie trzeba za rogi brać!
Szklanka jest do połowy pełna ...
Udanego dnia!
Nie saro myślę, że nie mogę wszystkiego. Wielu rzeczy nie mogę, wielu też nie umiem.
A trzaskanie drzwiami obrotowymi jest zabawne. Cięgle muszę tak trzaskać. Tu też.
Mogę też zacząć wklejać moje rozmowy, czy to z emaila czy z gg czy chociażby stąd. Będzie też zabawnie. Myślę, że jeżeli każdy z nas tak będzie robił, to serwer na święta sprezentuje nam dzieciątko pod choinkę.
Mimo Waszego głośnego buntu ściskam Was obie.
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Sama jestem zdziwiona tym, że to piszę , ale dzięki Ci jo_a za zwrócenie mi uwagi.
Powałęsałam się to tu, to ówdzie po forum, poczytałam rzeczy dające mi do
myślenia i trochę więcej zrozumiałam.
Też Cię ściskam.
Faktycznie nie miałam czasu. Miałam w weekend wytęsknionego gościa i byłam zajęta
Poważnie to powiem tak. Gniewać się nie gniewam, bo życia szkoda, ale niestety rozumieć to ja nie rozumiem. Niedługo będzie rok jak tu jestem, czytałam masę postów, wątków, tematów i poza tymi merytorycznymi, które mniej czy bardziej szczegółowo opisują historię choroby oraz zmagań danej osoby to jest masa, ale to masa podobnych tematycznie wpisów jak moje. O psach, o kotach, o dzieciach, o pogodzie, o górkach, o dolinach, o kacu, o dupie, marynie ect i ok. Swoimi wpisami nie naruszam regulaminu, nie obrażam i też nie oceniam innych użytkowników to o co chodzi? O zakup kurtki? o fryzjera? o moją zbyt intensywną obecność? Nie rozumiem uwag. To, że jestem osobą samotną, nie potrafiącą się odnaleźć w swojej sytuacji, nie potrafiącą jej zaakceptować a przez to szukającą kontaktu to chyba nie powód aby mi w ten sposób zwracać uwagę. Jeśli kogoś obraziłam proszę zwrócić mi uwagę, jeśli naruszyłam jakieś zasady proszę zrobić to samo, ale jeśli nie....
Może oprócz raka mam jeszcze zespół downa, ale naprawdę wystarczy, że moja choroba mnie zmarginalizowała wy już nie musicie, bo to jest po prostu przykre.
Saro kochana! Ponieważ żem jest kobita posunięta w leciech, ośmielę się wtrącić.
Chodzi o to, że nasze forum można wejść bez logowania i czyta kto chce.
Piszecie o swoich bardzo osobistych sprawach, po co ma to czytać np. taki "obszczymur"
Jo-a miala na myśli - tak mniemam- że możecie sobie to wszystko i jeszcze więcej napisać w wiadomościach prywatnych. Nikt tego nie przeczyta, to będą tylko Wasze osobiste przemyślenia.
Jesteście wspaniałe dziewczyny, szanujcie swoją prywatność.
pozdrawiam. Zosia.
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum