Kochani serdecznie dziękuję za wsparcie i pamięć
Fakt, że otrzymuję to wszystko dzięki naszemu Forum skłonił mnie do napisania na wątku http://www.forum-onkologi...,150.htm#146768 postu o konieczności wsparcia naszego Forum, myślę że nie będziecie mieć do mnie pretensji za spamowanie w tej sprawie, ale z tego co jest mi wiadomo...to jest to słuszna akcja, myślę że chętnie mi pomożecie korzystając ze swoich kontaktów, liczę na Waszą pomoc, zwłaszcza, że wielu z nas już opodatkowało się, za co serdecznie dziękuję.
Jolana, cieszę się że wróciłaś do swojego Awatara, traktuję to jako zupełnie prywatny prezent
Musiałam użyć tyle emotek, bo tak bardzo cieszę się z dzisiejszych wieści (proszę nasze dobre duszyczki o przymrużenie oka ale jakby co to jestem gotowa poddać się karze )
Roman nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę! Moja radość jest tak ogromna, że nie jestem w stanie tego opisać słowami.
Pisząc ten post uśmiech mam od ucha do ucha
Wiedziałam, że będzie poprawa! Nie dopuszczałam do siebie ani przez chwilkę innej opcji!
Ło Matko ...nawet nie wiem co pisać
No cieszę się !
Romek
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Świetne wieści Romku
Moc uścisków przesyłam i życzę szybkiego powrotu do pełni sił
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Witam Romku tą poranną porą i miłego i spokojnego bez żadnych sensacji chorobowych życzę
Wybieramy się z mężem po jakieś iglaki-tuje,cisy.Po ostatniej zimie zrobiło się trochę wolnego miejsca na podwórku i trzeba to jakoś zagospodarować.A ja kocham takie zielone i rosochate drzewka.Mam tylko nadzieję,że do zimy zdążą się ukorzenić i przyjąć.
Dzień dobry Romku
Dopiero dotarłam do Twojego wątku- przepraszam, ale ostatnie dni jakaś taka ślamazarna jestem , z resztą nie ważne jak jestem, najważniejsze ,że u Ciebie jest dobrze, co cieszy mnie niezmiernie mocno.
Życzę Ci miłego dnia bez niepotrzebnych atrakcji i duuuuużo słonka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum